ΑΟ Πλαγιάς – ΠΑΣ Μεγανησίου 2 – 1

Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ – ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 2-1

Πολλές φορές δεν μας αρέσει να ακούμε από τους ποδοσφαιριστές  να επικαλούνται το «κακό» γήπεδο για ένα κακό αποτέλεσμα ή το κακό θέαμα που μπορεί να παρουσιάσουν σε ένα παιχνίδι. Αλλά σε ότι έχει να κάνει με το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ και του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ , αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είναι η ωμή πραγματικότητα, για ένα παιχνίδι που σε μια κανονική ποδοσφαιρική πραγματικότητα δεν θα έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει.
Ξεκίνησα κάπως ανάποδα αλλά δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά από την στιγμή που οι  πρωταγωνιστές του αγώνα οι παίχτες του Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ και ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ κατάφεραν σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο να παίξουν ποδόσφαιρο και δόξα το Θεό βγήκαν όλοι τους  υγιής .
Η ομάδα του ΠΑΣ παίζοντας με την πρωτοπόρο , αήττητη και από σήμερα μαθηματικά πρωταθλήτρια Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ομάδα της ΠΛΑΓΙΑΣ κατάφερε να την κοιτάξει στα μάτια σε ένα γήπεδο που ισχυρότερη αντίπαλοι έχουν ηττηθεί με μεγάλα σκορ
και με αξιοπρεπείς εμφάνιση να ηττηθεί με 2-1.Η ομάδα της ΠΛΑΓΙΑΣ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια επικράτησε .
Στις λίγες φάσεις που έγιναν η ΠΛΑΓΙΑ απο στημένη φάση κατάφερε να προηγηθεί στο 24  λεπτό αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το ημίχρονο .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ παρόλο που τα προγνωστικά τον έδινα εύκολο θύμα για την πρωτοπόρο ΠΛΑΓΙΑ  ,κατάφερε να Ισορροπήσει και να βγει μπροστά με αξιώσεις , και αν ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν τόσο κακός  ο Στραγαλινός Σπύρος θα έγραφε και το δικό το όνομα στο φύλο αγώνα σαν σκόρερ στο 64 λεπτό .
Όταν όμως σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν εκμεταλλευθείς τις όποιες φάσεις κάνεις το μόνο σίγουρο είναι ότι η αντίπαλη ομάδα όταν είναι και ανώτερη θα σε τιμωρήσει  . Έτσι στο 80 λεπτό η ΠΛΑΓΙΑ κατάφερε να κάνει 2 τα τέρματα της δείχνοντας  ότι τα τελευταία 10 λεπτά είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Επειδή όμως ένας αγώνας δεν τελειώνει στο 80 η παίχτες της ΠΛΑΓΙΑΣ μετά το γκολ από την χαρά της ανόδου κάθισαν και εκεί ο ΠΑΣ κατάφερε στο 86 λεπτό με τον Νίκο Ζαβιτσάνο να σκοράρει και να κρατήσει σε αγωνία τον φίλαθλο κόσμο έως το τέλος .
οι έντεκα που ξεκίνησαν για τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΑΧΜΕΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΑΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΛΛΑΓΕΣ  ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ -ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΣΚΟΡΕΡ ) – ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Το Δ.Σ οι ποδοσφαιριστές , η τεχνική ηγεσία και οι φιλάθλοι του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άνοδο στην Α ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ .Σαε ευχόμαστε δε ολόψυχα στο νέο πρωτάθλημα την επίτευξη όλων των προσδοκιών και στόχων που θα θέσετε !!!
Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)