Αποκριάτικος Χορός ΠΑΣ Μεγανησίου

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χθεσινοβραδινός αποκριάτικος  χορός του Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ο οποίος έλαβε χώρα στο κατάμεστο  precious  club με το γλέντι να κρατάει  μέχρι τις πρωινές ώρες.

Φίλοι και μέλη του σωματείου διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ ωραία μουσική. Κατά γενική ομολογία η βραδιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το μηχανάκι.
Ο  λαχνός με νούμερο 984 που είχε αγοράσει ο κ Θειακοδημήτρης Σπύρος ήταν και ο τυχερός λαχνός . Έτσι λοιπόν ο  Σπύρος πήγε να διασκεδάσει με τα πόδια και έφυγε με μηχανάκι καλοτάξιδο Σπύρο !!!!
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ Ζαβιτσάνος Στάθης (που έκανε και την κλήρωση για το μηχανάκι) η Αντιδήμαρχος κ Καββαδά Ελλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κονιδάρης 
Πολίτη Βησσαρία , Κονιδάρης Θανάσης , Πολίτης Νικος , Αυγερινός Kώστας  και  Δάγλας Παναγιώτης όπως επίσης οι Πάρεδροι, Κατωμερίου Καββαδάς Κώστας και Βαθέος Μάντζαρης Πάνος
Απο την ομάδα του ΠΑΣ παραβρέθηκαν  και τίμησαν με την παρουσία τους ο   Κοντογιώργης Μιχάλης ,   Κώνστας Γιώργος , Καββαδάς Στάθης ,  Πολίτης Ηλίας,  Κατωπόδης Νίκος ,  Αργυρός Σπύρος ,  Κονιδάρης Παναγιώτης , Δάγλας Χρήστος  Μαρκεζίνης  Ανδρέας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ρεπορτάζ, Βίντεο & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)