Ανακοίνωση Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου

EESDM-565x350

Ο Εμπορικος Επαγγελματικος Συλλογος Μεγανησιου σας
Ανακοινωνει

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία σας ενημερώνουμε ότι καθίσταται πλέον απαραίτητο να εκπαιδεύονται υποχρεωτικά οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας καθώς και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποιεί σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας καθώς και στην Υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Ειδικότερα τα σεμινάρια αυτά διακρίνονται σε:

•Τεχνικοί Ασφαλείας Γ *κατηγορίας, διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες Χ 5 ώρες την ημέρα). Αφορά εργοδότες που οι επιχειρήσεις τους απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

•Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων επιπέδου 1, διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες Χ 5 ώρες την ημέρα) και αφορούν στην κατάρτιση απλών χειριστών τροφίμων.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο ώστε να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων θα κυμανθεί μεταξύ 60-70 ευρώ. Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για το τόπο διεξαγωγής και το ακριβές κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 2645022686, υπεύθυνη κα Πανωραία Λάζαρη.

* επιχειρήσεις δηλ. με χαμηλή επικινδυνότητα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Εμπόριο (γενικά), εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, οικονομικά ιδρύματα, ασφάλειες, διοικητικές και επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών οικονομικές υπηρεσίες κ.λπ.)
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 09:20

Ο Συλλογος μας ειναι σε επαφη με το Επιμελητηριο για την δημιουργια ειδικου τμηματος για το Μεγανησι.