Σε «Πρώτο Πλάνο» το Μεγανήσι.

Η είδηση της αγοραπωλησίας του Σκορπιού έκανε το γύρο του κόσμου και απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ.

Ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος , τηλεοπτικές εκπομπές πρωινάδικα και ραδιόφωνα ασχολήθηκαν για αρκετές ημέρες με το θέμα. Αυτό έφερε και το Μεγανήσι στο προσκήνιο αφού ο Σκορπιός ανήκει στην διοικητική του περιφέρεια, κάτι που έγινε γνωστό  και σε όσους δεν το γνώριζαν μέχρι τώρα.

Μέσα σε έναν πανικό αποκλειστικότητας των μέσων ο Δήμαρχος και αρκετοί  εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί άνθρωποι  έκαναν  δηλώσεις κυρίως  τηλεφωνικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Μιλάει » σε πρώτο πλάνο»

Τις τηλεφωνικές επικοινωνίες διαδέχονται  τα επιτόπια ρεπορταζ και οι κάμερες του ΑΝΤ1 βρέθηκαν  στο νησί τη Δευτέρα το πρωί για τα γυρίσματα της εκπομπής  » Σε Πρώτο πλάνο» με την Κατερίνα Αντωνοπούλου που προβάλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 11 και 30.

Το συνεργείο και η οικοδέσποινα κατέγραψαν πλάνα από το Μεγανήσι, την ομορφιά του τοπίου και στιγμές της καθημερινότητάς του, πήραν συνεντεύξεις από κατοίκους και τον Δήμαρχο και πήγαν στον Σκορπιό όπου συνέχισαν το ρεπορτάζ.

Οι άνθρωποι του συνεργείου και η δημοσιογράφος δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το Μεγανήσι και τους ανθρώπους που συνάντησαν τονίζοντας ιδιαίτερα την ομορφιά του τοπoυ μας.

Δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο, τον τρόπο  και το ποσό της αγοραπωλησίας ή αν τα παλιοσίδερα ήταν αντίκες αξίας, ούτε και τον προορισμό τους, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε η να διαψεύσουμε κάτι.

Ούτε επίσης να προβλέψουμε και να προδικάσουμε τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη…ο χρόνος θα δείξει.

Γεγονός  είναι ότι το Μεγανήσι ακούστηκε σχεδόν όσο και ο Σκορπιός και η διαφήμιση ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή για το νησί. Στην έναρξη της θερινής περιόδου. Ούτε πληρωμένους να τους είχαμε…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Αναμένουμε στους δέκτες μας την Κυριακή το βράδυ, και ελπίζουμε το μονταζ να μας δικαιώσει…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Ο μπάρμπα Λίας μιλάει για τον Ωνάση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής.