Έκλεψε καρδιές το «Περπατώ εις το δάσος»!

Με δύο θριαμβευτικές παραστάσεις την Παρασκευή και το Σάββατο τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού μας, κατέθεσαν επί σκηνής την αξία και το ταλέντο τους. Τυχεροί όσοι θεατές παρακολούθησαν την παράσταση «Περπατώ εις το δάσος» (η αίθουσα Πολιτισμού ήταν πιο κατάμεστη από ποτέ και τις 2 μέρες) που στήθηκε στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Προγράμματος» και της «Ερευνητικής Εργασίας» της Α’ Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13.

Το θεατρικό έργο  της Στ.Μιχαηλίδου ήταν ένα συμπίλημα παραμυθιών με έμμεση προοπτική στα προβλήματα, τα ερωτηματικά και τις ανασφάλειες που ταλανίζουν τους σημερινούς νέους («ποιος είμαι, τι θα κάνω, που ανήκω;»…). Το κείμενο, δωσμένο με χιούμορ και αισιοδοξία, υποστηρίχτηκε άριστα από τα παιδιά. Με εξαιρετική ωριμότητα αλλά και φρεσκάδα, απέδειξαν ότι διαθέτουν όχι μόνο υποκριτικό τάλαντο, αλλά και σκηνική παρουσία, ακόμα και τραγουδιστικές και χορευτικές ικανότητες ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό!

Αξίζουν ασφαλώς θερμά συγχαρητήρια στην Διευθύντρια Βιβή Μεταξά και τις υπέυθυνες καθηγήτριες Ζωή Δημοπούλου και Μαρία Ψύλλα (και όλους όσους βοήθησαν) για το στήσιμο της παράστασης που υποστηρίχτηκε από τον Δήμο Μεγανησίου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Και αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, επιβεβαιώνοντας ότι το Μεγανήσι δεν έχει μόνο θεατρικό παρελθόν και παρόν, αλλά και λαμπρό θεατρικό μέλλον. Ελπίζουμε να τα ξαναδούμε σύντομα και στην θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Το λαμπρό καστ (με σειρά εμφάνισης):

Μαριάννα Μάντζαρη (Αφηγητής)

Χριστίνα Πολίτη (Κοκκινοσκουφίτσα)

Κωνσταντίνα Σολδάτου (Α’ κόρη-Βασίλισσα-Β’ Δασοφύλακας)

Ελένη Κονιδάρη (Β’ κόρη-Γ’ Δασοφύλακας)

Δήμητρα-Ευαγγελία Αυγερινού (Γ’ κόρη-Μαμά Μάγισσα)

Σπύρος Κονιδάρης (Κοντορεβιθούλης-Βάτραχος-Γιαγιά)

Δημήτρης Πολίτης (Μαγικός Καθρέφτης- Α’ Δασοφύλακας)

Ακολουθεί όλη η παράσταση σε βίντεο, απολάυστε την!