Αποστολή στο Σκορπιό: Το πάρτι του Ριμπολόβλεφ

Δέκα το πρωί, στενοί συνεργάτες του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ φθάνουν με το κόκκινο καΐκι του Σκορπιού, στο Νυδρί. Όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα για την άφιξη του Ρώσου Κροίσου που αναμένεται να κάνει την πρώτη επίσημη επίσκεψή του, ως ιδιοκτήτης του θρυλικού νησιού.

Είναι ο Γκρεγκόρι Ραμπίτσκι, ένα από τα πιο έμπιστα άτομα του Ριμπλόβλεφ, χρόνια στενός του συνεργάτης, μηχανικός, υπεύθυνος για τις εταιρείες στο Μονακό. Έχει αναλάβει τώρα τις εργασίες ανακαίνισης του Σκορπιού. Μιλά αποκλειστικά στην τηλεόραση του Alpha για τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο και την πανέμορφη κόρη του.

Ο Κύπριος Ανδρέας Χατζηκυριάκος είναι ο διευθύνων σύμβουλος ενός μεγάλου γραφείου στην Κύπρο και εκπρόσωπος του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στην Ελλάδα. Τρία χρόνια στενός του συνεργάτης μιλά αποκλειστικά στην τηλεόραση του Alpha.

Οι συνεργάτες του Ρώσου Κροίσου περιμένουν από ώρα σε ώρα τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ που θα δώσει ένα μεγάλο πάρτι στο Σκορπιό, το πρώτο μετά από πολλά χρόνια. Το νησί θα ζωντανέψει ξανά μετά από την εποχή του Ωνάση.

Την ίδια ώρα το Νυδρί έχει γεμίσει με τουρίστες από τη Γερμανία, τη Δανία την Ολλανδία και τη Ρωσία. Ζητούν να δουν όλοι τον Σκορπιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δεύτερο νησάκι, τη Σπάρτη, που βρίσκεται δίπλα στο Σκορπιό και ανήκει πλέον και αυτό στην οικογένεια Ριμπολόβλεφ ο Ρώσος Κροίσος θα δημιουργήσει μονάδες βιολογικής καλλιέργειας.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: Alpha