Αρναούτογλου και Φερεντίνος για πρώτη φορά μαζί στον «Όμορφο κόσμο 2», γυρίσματα σε Λευκάδα, Σκορπιό και Μεγανήσι

Τι κι αν μέχρι μερικά χρόνια πριν, «διεκδικούσαν» την πατρότητα του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ στο δρόμο… Τι κι αν έκαναν πρωινό, τηλεπαιγνίδια ενώ ήταν σε αντίπαλα κανάλια; Η πορεία τους στην τηλεόραση υπηρξε παράλληλη και για πρώτη φορά, συνυπάρχουν συμπαρουσιαζοντας τον «Όμορφο Κόσμο2» στην Λευκάδα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται ως καλεσμένο τον Χρήστο Φερεντίνο και αναλαμβάνουν δράση παράλληλα σε αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν και οι δύο… συνεντεύξεις με απλούς καθημερινούς ανθρώπους! Έτσι οι δύο παρουσιαστές έτυχαν θερμής υποδοχής για τις ανάγκες της τελευταίας εκπομπης της σεζόν, από τον αντιδήμαρχο Ευτύχη Ζουριδάκη ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση σε Λευκάδα, Μεγανήσι και Σκορπιό.

Η ομάδα της εκπομπής με Γρηγόρη και Χρήστο Φερεντίνο βρέθηκαν στο νησί την Τετάρτη 19 Ιουνίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ οι δυο τους εφτασαν στο Νυδρί γύρω στις 19.00 το απόγευμα και με σκάφος ξεκίνησαν τη βόλτα τους για την Πολυνησία. Έμειναν άφωνοι από τις ομορφιές του Σκορπιού και κατέληξαν στο Μεγανήσι για να ξεκινήσουν …οι συνεντεύξεις. Εκεί συνάντησαν και το Στάθη τον Καλλίνικο το γνωστό ψαρά του Μεγανησίου και ο «Σταύρος» έκανε το τραπέζι με εξαιρετικούς μεζέδες.

Την Πέμπτη 21/6 επισκέφθηκαν τις παραλίες της Λευκάδας αναχωρώντας αργότερα με πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο από το νησί όσο και από αυτή την μοναδική επαγγελματική συνύπαρξή τους στο είδος που αγάπησαν και στο οποίο αγαπήθηκαν τόσο πολύ! Ισως, ο Χρήστος να έδωσε και μερικές συμβουλές παραπάνω στον Γρηγόρη, ως πατέρας διδύμων σε έναν εν αναμονή πατέρα…

Η εκπομπή θα μεταδοθεί στο Mega, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 22.30 ρίχνοντας αυλαία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Πηγή: LifeStar