«Ρε μεγάλε, πιάσε δυο φραπεδιές»!

skorpios 2

Το ακούσαμε, τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι εκείνοι το ξέρουν, αλλά πραγματικά σε κάνει να κρατάς τη κοιλιά σου από τα γέλια.

Δύο νεόπλουτοι Λαρισαίοι, που πρόσφατα απόκτησαν τα δικά τους σκάφη, φουσκωτά 10μετρα, αποφάσισαν να πάρουν τις οικογένειές τους και να πάνε διακοπές στην Λευκάδα.

Ως γνωστό, το τελευταίο «κλου» της περιοχής είναι η αγορά του Ρώσου μεγιστάνα του Σκορπιού, πρώην νησί της οικογένειας Ωνάση. Φαίνεται ότι οι Λαρισαίοι δεν γνώριζαν γι αυτή την εξέλιξη και έβαλαν πλώρη για το νησί, που εκείνη την ώρα δεν είχε και πολύ κίνηση για καλή τους τύχη.

Ο Ρώσος μεγιστάνας μεταξύ άλλων έχει φτιάξει κι ένα μπιτς – μπαρ σε κάποιο σημείο της παραλίας για να φιλοξενεί και να διασκεδάζει με τους φίλους της η όμορφη κόρη του.

Τα δύο φουσκωτά λοιπόν είδαν … φως και μπήκαν. Οι «σκαφάτοι» Λαρισαίοι είδαν το μαγευτικό τοπίο και χάραξαν ρότα για το μπιτς-μπαρ. Όταν έφτασαν εκεί δεν υπήρχε κανείς, αλλά μετά από λίγα …δευτερόλεπτα έφτασαν οι άνδρες της ασφάλειας του νησιού.

Εκείνοι τους πέρασαν για τον … μπαρ τέντερ και άρχισαν να παραγγέλνουν! «Πιάσε μια φραπεδιά» ο ένας, «εγώ θέλω παγωμένη μπύρα» ο άλλος και το γέλιο δεν σταμάταγε. Οι άνθρωποι της ασφάλειας τους εξήγησαν αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ και πείστηκαν ότι δεν επρόκειτο για αστείο αλλά για πραγματικά τυχαίο περιστατικό, ότι το νησί είναι ιδιωτικό και ότι πρέπει να φύγουν!

Κι έτσι κι έγινε τελικά και η ιστορία άρχισε να διαδίδεται μέσω των τοπικών εφημερίδων της Θεσσαλικής πόλης.

Φαντάζεστε οι Λαρισαίοι να πετύχαιναν στον Σκορπιό την πλούσια και όμορφη κόρη του μεγιστάνα; Εκεί να δεις γέλια!!!

(Πηγή: www.kolivas.de  via zougla.gr)