ΠΑΣ Μεγανησίου – Απόλλων Πάργας 0 – 5

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες & βίντεο

Γιορτή του ποδοσφαίρου ήταν η σημερινή ημέρα για το Μεγανήσι και ιστορική στιγμή.
Για πρώτη φορά η ομάδα του νησιού μας έπαιξε στο δικό της γήπεδο μπροστά στον κόσμο της που ανταποκρίθηκε στο έπακρο στο κάλεσμα που είχε κάνει η ομάδα μέσα από ανακοίνωση τις τελευταίες μέρες.
Δεν θα σταθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και πολύ , χωρίς να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την δίκαιη επικράτηση του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ αλλά η ιδιαιτερότητα του αγώνα που μετά από τόσα χρόνια το όνειρο πολλών παιδιών γίνετε πραγματικότητα στο να παίξουν μπάλα στο νησί τους αφήνει σε δεύτερη μοίρα την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ο Απόλλων Πάργας ξεκίνησε δυνατά θέλοντας να δείξει την δυναμικότητα που έχει σαν ομάδα, έτσι στο 6 λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.Ο ΠΑΣ κατάφερε να αντιδράσει και με δύο καλές στιγμές στο 11 και στο 15 με Κουτρόπουλο Παναγιώτη και Πολίτη Α. Γιάννη ,έδειξε ότι θα προσπαθήσει να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι σε έναν αντίπαλο δυνατό.
Στο 28 μια λάθος συνεννόηση της άμυνας του ΠΑΣ στοίχισε για την ομάδα μας το δεύτερο γκολ που ήλθε από αυτογκόλ .
Στο 44 ένα λεπτό πριν το ημίχρονο η ΠΑΡΓΑ κατάφερε και τρίτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά ο αγώνας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αυτός που μπήκε δυνατά ήταν ο ΠΑΣ  , χωρίς να έχει τίποτα πλέον να χάσει ανέβηκε ψηλά και πίεσε την ομάδα της ΠΑΡΓΑΣ και με καλές ενέργειες έβγαλε κάποιες καλές στιγμές.
Κάπου εκεί στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όμως βγήκε η κούραση που είναι λογική για την χρονική στιγμή .Η ομάδα δεν έχει αρχίσει ακόμα προετοιμασία για το πρωτάθλημα που ξεκινάει στα μέσα του Οκτωβρίου και το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της ΠΑΡΓΑΣ και πέτυχε δύο ακόμα γκολ .
Οι 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα για τον ΠΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΧΜΕΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Η ΠΟΛΙΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΜΑΚΗΣ Γ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΡΟΠΑΝΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Α ΠΟΛΙΤΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Π ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΜΠΛΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ
Στον πάγκο κάθισαν
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΓΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΙΤΗΣ
ΖΩΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΣ
Διαιτητές του αγώνα ΡΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΙΣΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ -ΚΟΥΤΡΑ ΑΜΑΛΙΑ
Αλλαγές έγιναν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ-ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΣ
Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ευχάριστεί θερμά τον κόσμο  για την στήριξη και υπόσχεται σε καλύτερες αγωνιστικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα .
Επίσης ευχαριστεί  θερμά τον κ Πολίτη Ηλία για την οικονομική ενίσχυση στην κατασκευαστεί της  καινούργιας εξέδρα του γηπέδου.

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες & βίντεο: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)