Κόντρα Σπύρου- Γαλιατσάτου για την Χ.Α.

1212-300x2161-205x120

Με μια ανακοίνωση που μας εξέπληξε δυσάρεστα ο Περιφερειάρχης κος Σπύρου επετέθη στον κο Γαλιατσάτο για το θέμα της Χ.Α. Ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ ανταπάντησε άμεσα.  Διαβάστε τα δελτία τύπου των δύο ανδρών και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Δηλώσεις Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, μετά την μη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας

Ανεύθυνη και υποκριτική η πολιτική συμπεριφορά του επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου, ο οποίος λίγες ώρες πριν την σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωσε ότι δεν θα προσέλθει στο Συμβούλιο που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, ύστερα και από δικό του αίτημα.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι τον κ. Γαλιατσάτο δεν τον ενδιέφερε η ουσία του θέματος της Χρυσής Αυγής, αλλά ο πολιτικός θεατρινισμός και η επικοινωνιακή διαχείριση μιας πολιτικής δολοφονίας.

Ο κ. Γαλιατσάτος εύκολος στα λόγια και στην ανέξοδη κριτική απέδειξε πως δεν τον απασχολεί η εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού ενώ προκάλεσε την σύγκλησή του, δεν παρέστη αδικαιολόγητα συμβάλλοντας έτσι στην έλλειψη απαρτίας.

Εμείς του το είχαμε επισημάνει από τις 21 Σεπτεμβρίου 2013 ότι η υπόθεση ερευνάται από τις δικαστικές αρχές και το θέμα αυτό μπορεί να συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (6-7/10/2013) καθότι είναι διαρκώς επίκαιρο.

Είμαι βέβαιος ότι με την απουσία του βγήκε από την δύσκολη θέση να μας εξηγήσει εάν οι ψήφοι των 600.000 Ελλήνων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι αιματοβαμμένοι, όπως έγραψε στις 25/9/2013 στο Kefalonia news.

Όπως θα ήταν αναγκασμένος να μας ενημερώσει, εάν ξέρει κάτι για τις δράσεις και άλλων ακραίων στοιχείων που ταλαιπώρησαν χρόνια τώρα τους πολίτες, τους καταστηματάρχες, τα πανεπιστήμια, εκμεταλλευόμενοι τις ανοχές της Δημοκρατίας μας.

Η ζωή, κύριε Γαλιατσάτο, έχει την ίδια αξία, είτε χάνεται στο Κερατσίνι είτε χάνεται στην Marfin, είτε αλλού, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

 

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Η αποκάλυψη του κ. Σπύρου
«πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη» και τώρα φωνάζει! 

 Έχασε την ψυχραιμία του ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρου γιατί έγινε εντελώς ξεκάθαρος ο τρόπος που προσπαθούσε να εμποδίσει την συζήτηση για την Χ.Α. στο Π.Σ. Γι αυτό και επιτέθηκε με ανάρμοστο τρόπο στην δημοσιογράφο του Corfupress, επειδή έκανε απλά την δουλειά της, γι αυτό επιτίθεται στην παράταξη μας την ΑΝ.Α.Σ.Α. και τον επικεφαλής της με πολλούς και οξείς χαρακτηρισμούς.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δικαιώθηκε πλήρως στην πρωτοβουλία της για την αναγκαιότητα της συζήτησης, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εξελίξεις.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δικαιώθηκε πλήρως όταν εκτιμούσε ότι το Συμβούλιο προγραμματίστηκε την Κυριακή 28/9/2013 και ώρα 6.00 για… να μην γίνει.

Ούτε ένας σύμβουλος από Λευκάδα, Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Ιθάκη δεν παρουσιάστηκε! Γιατί ειδικά για τα τρία νησιά ήταν αδύνατη η προσέγγιση εκτός αν εδαπανώντο τρεις ημέρες(!).

Ο δε περιφερειάρχης κ. Σπύρου πιάστηκε κυριολεκτικά «με την γίδα στην πλάτη» αφού ο ίδιος τηλεφώνησε στην Ζάκυνθο λέγοντας πως δεν θα γίνει το Συμβούλιο!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δικαιώθηκε όμως κυριολεκτικά και στο πολιτικό επίπεδο, όταν εκτίμησε ποιοι είναι οι λόγοι που δεν θέλει ο κ. Σπύρου να γίνει η συζήτηση για την Χ.Α. στο Π.Σ.

Στο χθεσινό του δελτίο τύπου ο Περιφερειάρχης ως άλλος «Φαήλος Κρανιδιώτης» προβάλλει αφενός την θεωρία των δύο άκρων ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ απαντήσεις από την ΑΝ.Α.Σ.Α. και την Αριστερά για τους θανάτους στην Μαρφίν(!) και αφ ετέρου δείχνει την μεγάλη αγωνία του για το εκλογικό σώμα της Χ.Α., εν όψει φυσικά της εκλογής του ερχόμενου Μαΐου.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. επιστρέφει στον κ. Σπύρου τους χαρακτηρισμούς ένα προς ένα.

Η αποκάλυψη του είναι πλήρης και καταλυτική μπροστά στους έκπληκτους Ιόνιους Πολίτες.

Μέχρι τώρα ήταν φανερό πως λειτουργεί σαν κομματικός ακόλουθος του κ. Σαμαρά και της μνημονιακής κυβέρνησης. Τώρα πλέον έγινε καθαρό ότι γίνεται επικίνδυνος για την κοινωνική συνοχή και την δημοκρατία ενστερνιζόμενος τις πλέον επικίνδυνες θεωρίες της περί του κ. Σαμαρά ακροδεξιάς δράκας.

Αλήθεια τι γνώμη έχει  ο κ. Δένδριας για την πολιτική συμπεριφορά του κ. Σπύρου και το χάϊδεμα της Χ.Α.;

Αργοστόλι, 30/9/2013 Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α