Ανακοίνωση ΠΑΣ Μεγανησίου

Την Κυριακή 13-10-2013 η ομάδα του νησιού μας ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Β ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ .

Η  ομάδα μας την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει   την ομάδα της ΚΑΡΥΑΣ εκτός  έδρας και ώρα 16:00 .
Στα πλαίσια της προετοιμασίας ο ΠΑΣ έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τους ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ (2-3)  ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ (3-0) και ΙΩΝΕΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 3-1 .
Στο τρίτο φιλικό με του ΙΩΝΕΣ ο ΠΑΣ ατύχησε και  είχε δύο  τραυματισμούς του Σπύρου Στραγαλινού (σπάσιμο κλείδας) και Παναγιώτη Κουτροπάνου (κάταγμα στο πόδι ).
Οι τραυματισμοί προήλθαν από τον υπέρμετρο και επικίνδυνο παίξιμο των ποδοσφαιριστών του ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που για φιλικό προετοιμασίας δεν θα έπρεπε να δείξουν τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες .
  
Φίλοι του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 
ξεκινήσαμε κάτι πολύ σημαντικό και άλλο τόσο δύσκολο πέρυσι που η ομάδα μας είχε για έδρα το γήπεδο του Βλυχού και χρειάστηκαν ουσιαστικά 22 παιχνίδια εκτός έδρας .
Φέτος που η ομάδα μας μετά από προσπάθειες κατάφερε να έχει το δικό της σπίτι την δική της έδρα , σας χρειαζόμαστε δίπλα μας και πιο πολύ από όλους σας χρειάζονται οι παίκτες μας. Πρέπει να νιώθουν πως είστε ο 12ος  παίκτης μας. Ο ΠΑΣ ξέρει να επιβραβεύει κάθε θετική προσπάθεια, το αποδείξαμε πολλές φορές και πρέπει και τώρα να το αποδείξουμε, πως «ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ » πρέπει να το δείξουμε αυτό, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ,πρέπει να είμαστε πολλοί και ενωμένοι, μόνο έτσι θα καταφέρουμε μεγάλες χαρές στον αθλητισμό  !!!
Ακόμα ο ΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Κ Πολίτη Ηλία ,τους ιδιοκτήτες και διεύθυνση του ξενοδοχείου ΕΠΣΕΡΙΔΕΣ για τις χορηγίες τους .
 
Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ