Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας ΠΑΣ Μεγανησίου για την διατησία στον αγώνα με τον ΑΟ Καρυάς

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από το Δ.Σ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  με επίκεντρο τη διαιτησία στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ

Στις 13-10-2013 στο δημοτικό γήπεδο Σφακιωτών διεξήχθη η αναμέτρηση της ομάδας μας  ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ με την ομάδα του Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ για την πρώτη αγωνιστική του Β’ ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ .

 

Στο παιχνίδι αυτό ο διαιτητής κ Καλογέρης υπέπεσε σε πολλά διαιτητικά λάθη , με μεγαλύτερα τα δύο  πέναλτι. Ένα  στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων του Α ημιχρόνου υπέρ της ΚΑΡΥΑΣ  που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε παράβαση ( μέχρι εκείνη την στιγμή του αγώνα το σκορ ήταν 0-0 ) και στο 76 λεπτό του αγώνα που δεν καταλόγισε πέναλτι που έγινε στον παίχτη μας Ζαβιτσάνο Νίκο .

 

Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ είναι μια καινούργια ομάδα στο πρωτάθλημα και ζητάμε από την ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ   ίση μεταχείριση, που μέχρι σήμερα δεν έχουμε.

 

Τέλος να επισημάνουμε ότι σαν ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την αντίπαλη ομάδα της ΚΑΡΥΑΣ .

 

Θέλουμε όμως τον σεβασμό από τον κάθε διαιτητή που θα ορίζεται στα υπόλοιπα παιχνίδια μας και γενικότερα ο διαιτητής να προστατεύει τους παίχτες κάθε ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι να προσπαθεί να τους εξαγριώσει .

 

Δ.Σ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ