Ο Σπ. Σπύρου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά από συνάντηση με Σαμαρά

samaras-spyroy-220x146

Υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε πριν λίγη ώρα (12/10/2013) αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Σπύρος Σπύρου συμμετέχοντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος είχε την ευκαρία να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό και να του εκφράσει την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος. Άφησε, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και ευρύτερη στήριξη από περισσότερους πολιτικούς χώρους.

Επεσήμανε, δε, ότι δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή κατα την οποία οι τοπικές κοινωνίες τον εμπιστευτηκαν και πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του. Ο κ. Σαμαράς αξιολογώντας το έργο του και τη μέχρι σήμερα πορεία του ανακοίνωσε στον κ. Σπύρου ότι ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Η εφημερίδα μας, έχει ήδη δημοσιοποιήσει αυτή την εξέλιξη μετά την απόφαση ότι με κοινούς υποψήφιους θα ριχθούν στη μάχη της διεκδίκησης των 13 Περιφερειών τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε να υπάρξει αναλογία 8-5 στην κατανομή. Τελικά όμως υποχώρησε και δέχεται πλέον την αναλογία 9-4 που πρότεινε από την αρχή η Ν.Δ. Σίγουρο, πάντως είναι ότι και το ΠαΣοΚ συμφωνησε στο όνομα του κ. Σπύρου.

Πηγή: imerazante.gr via www.kolivas.de