Ολοκληρώθηκε το νέο Destination Lefkada για το 2014

1382003566

Ολοκληρώθηκε και είναι ήδη διαθέσιμη online η νέα έκδοση Destination Lefkada για το 2014. Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή.

Από τον πρόλογο του εκδότη:

Σας καλωσορίζουμε στην 3η έκδοση του οδηγού Destination Lefkada για το 2014. Ενός οδηγού που αναφέρεται σε ένα τόπο που όλοι μας θεωρούμε ευλογημένο. Στα δύο χρόνια που προηγήθηκαν το Destination Lefkada καθιερώθηκε στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σαν ο πιο σύγχρονος και πληρέστερος οδηγός για την ενημέρωση των δυνητικών επισκεπτών του νησιού.

Σε αυτή την έκδοση σας παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει η Λευκάδα στο χώρο της διαμονής, του φαγητού και της διασκέδασης. Ειδικό κεφάλαιο αναφέρεται στην πληθώρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει.

Αναλύεται διεξοδικά γιατί η Λευκάδα είναι από τα καλύτερα μέρη στο κόσμο για ιστιοπλοΐα, Kite Surfing και Wind Surfing. Καταγράφεται η νέα τάση που διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια και φέρνει τη Λευκάδα στη λίστα των αγαπημένων προορισμών γάμου. Ακόμη παρουσιάζονται οι ευκαιρίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο για την απόκτηση κατοικίας στη Λευκάδα.

Το Destination Lefkada 2014 διαθέτει το σημαντικό πλεονέκτημα να υποστηρίζεται από την πληρέστερη δίγλωσση ιστοσελίδα για τη Λευκάδα: www.lefkadaslowguide.gr που καλύπτει κάθε ανάγκη του επισκέπτη, ενώ ανανεώνεται σε καθημερινή βάση με το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο «Λευκάδα Ζην» και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που την πλαισιώνουν.

Θα θέλαμε από τη θέση αυτή να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες του νησιού που αναγνωρίζουν τη δουλειά μας και μας στηρίζουν καθώς και τους αναρίθμητους φίλους της Λευκάδας και της ιστοσελίδας μας για τα καλά τους λόγια. Ως αντίδωρο για την αγάπη των επισκεπτών της Λευκάδας η συγκεκριμένη αυτή έκδοση περιλαμβάνει κάποιες από τις δικές τους φωτογραφίες που με χαρά μας παραχώρησαν. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε πάλι να μας επισκεφτούν.