Επίτιμος Καθηγητής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ο Γιάννης Πολίτης

DSC_0482-300x200

Από την Ορκωμοσία αποφοίτων και την Τελετή Αναγόρευσης του κ. Ιωάννη Πολίτη σε Επίτιμο Καθηγητή Στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Οι κόποι και οι θυσίες επιβραβεύτηκαν για όλα αυτά τα παιδιά που σήμερα κράτησαν σφικτά το πτυχίο της αποφοίτησης από την σχολή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Ήταν η 3η τελετή αποφοίτησης σε ένα τμήμα που, αναμφίβολα, πέρασε από πολλές τρικυμίες τους τελευταίους μήνες, όμως συνεχίζει να βγάζει απόφοιτους.

 

Το ζήτημα είναι -και αυτό τόνισαν όλοι οι επίσημοι που απηύθυναν χαιρετισμό- να ξαναρχίσει να δέχεται εισακτέους, γεγονός που θα του δώσει ζωή.

DSC_0464-300x200

 

Πριν την τελετή απονομής των πτυχίων, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης ανακηρύχθηκε επίτιμος καθηγητής του τμήματος, ενώ δέχθηκε τιμητικές πλακέτες από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή και τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση.

 

«Έχοντας συμπαραστάτη τον κ. Πολίτη, εύχομαι να έχουμε εισακτέους την επόμενη σεζόν» ήταν η ευχή του προέδρου του Ιδρύματος κ. Ναπολέων Μαραβέγια.

DSC_0606-300x200

Κατά την τελετή, χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, εκ μέρους της Μητρόπολης Κεφαλληνίας, ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Σωτήρης Σούλης, ο προϊστάμενος του τμήματος Αγησίλαος Κονιδάρης, αλλά και ο βουλευτής Επικρατείας και γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜ.ΑΡ., Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Κεφαλονιά.

 

Ο πρώτος σε βαθμολογία φοιτητής, διάβασε τον όρκο αποφοίτησης και ακολούθως έγινε η παράδοση των πτυχίων στους αποφοίτους.

 

To inkefalonia.gr εύχεται σε όλους τους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία.

Πηγή: www.inkefalonia.gr via www.kolivas.de