ΠΑΣ Μεγανησίου – ΑΟ Σύβρου 1-4

Γρήγορα Αγιασμός!

Αγιασμό και γρήγορα πρέπει να κάνουν στον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ αφού το ένα χτύπημα έρχεται μετά το άλλο και η ομάδα ξεκληρίζετε ενόψει της συνέχειας του πρωταθληματος .
 
Τελευταίο θύμα ο Μάκης Σολδάτος (σπάσιμο χεριού) που είναι ο πέμπτος παίχτης βασικός που χτυπάει από τα φιλικά της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Μιχάλης Κοντογιώργης , Σπύρος Στραγαλινός , Πάνος Κουτροπάνος Μάκης Σολδάτος και Βησσαρίων Αργύρης (που παρόλο το πρόβλημα του κατάφερε να βγάλει 55 λεπτά αγώνα σήμερα και να σκοράρει) δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες  στην ομάδα μας .
Με αυτά και με αυτά σήμερα ο ΠΑΣ αντιμετώπιζε τον ΑΟ ΣΥΒΡΟΥ στο Μεγανήσι μπροστά στον δικό του κόσμο και δεν κατάφερε να του δώσει χαρά.
Το σκορ δείχνει βαρύ , άλλα όταν στην αποστολή δεν συμπληρώνεις ούτε 14 παίχτες και οι πέντε βασικοί σου είναι τραυματίες μπορείς να έχεις και μια δικαιολογία για το σκορ.
Ο ΑΟ ΣΥΒΡΟΥ δίκαια κέρδισε ήταν καλύτερος και στα δύο ημίχρονα , αλλά είχε και την τύχη μαζί του γιατί όταν χάνεις 1-0 και βάζεις γκολ στο 45 και ισοφαρίζεις η ψυχολογία είναι με το μέρος σου!!!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Συβρος είχε την υπεροχή τις ευκαιρίες αλλά το Μεγανήσι στο 35 με τον Αργύρη κατάφερε να κάνει το 1-0 που το κράτησε εως το 45 .Στο 45 με την ΚΑΡΥΑ στο 45  με το ΣΥΒΡΟ !!!
Είπαμε ένας αγιασμός χρειάζεται !!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΣΥΒΡΟΥ μπήκε δυνατά και με δυο γρήγορα γκολ 47-50 καθάρισε τον αγώνα και όλα έδειχνα ότι τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα .
Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο 55 έκανε την μία και μοναδική αλλαγή του μήπως και καταφέρει να αλλάξει κάτι αλλά
τα παιδιά έδειχναν να είναι τόσο επηρεασμένα με όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην ομάδα που δεν είχαν την
δύναμη να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Στο 73 ένα τέταρτο γκολ του ΣΥΒΡΟΥ τελείωσε οριστικά τον αγώνα .
Αγωνίστηκαν:
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΠΛΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ
ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΘΑΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια δεν θα είναι ανάλογη με τις τρις πρώτες αγωνιστικές και παρόλο τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα γίνει η ομάδα του περσινού δεύτερου γύρου που και αποτελέσματα καλά είχε  και όμορφο ποδόσφαιρο έπαιζε .
Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)