Υδροναύτες: Υποβρύχιοι καθαρισμοί στο Μεγανήσι

Πρόσκληση για εθελοντές

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ σε συνεργασία με το Δήμο Μεγανησίου Λευκάδας και την ομάδα εθελοντών Μεγανησίου “ώρα για δράση”, διοργανώνει διήμερο εθελοντικών υποβρυχίων καθαρισμών στο Μεγανήσι, στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2013.

Η οργάνωσή ανταποκρίνεται έμπρακτα στην πρόσκληση του Δήμου Μεγανησίου και επισκέπτεται ένα νησί – κόσμημα του Ιονίου φιλοδοξώντας να συμβάλλει με τις δυνάμεις της  στην διαρκή προσπάθεια των κατοίκων του για διατήρηση της ομορφιάς του νησιού τόσο στην στεριά όσο και στους βυθούς του.

Για τον σκοπό αυτό θα ταξιδέψουν 15 εθελοντές των οποίων τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής  θα καλυφθούν από τον Δήμο Μεγανησίου.

Καλούμε τα μέλη της οργάνωσής μας και τους εθελοντές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ydronaftes.gr μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.

Η μεταφορά των εθελοντών προβλέπεται να πραγματοποιηθεί με μισθωμένο πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Παρασκευή 22/11 στις 18.00 και θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής.

Οι εθελοντές που θα δηλώσουν την συμμετοχή τους θα λάβουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του διημέρου και θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι για τον εξοπλισμό τους.

Πηγή: EcoNews

~~~

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΜΕ Μ.Κ.Ο. «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ» ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΑΣ

19/11/2013


ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

          Ο Δήμος Μεγανησίου σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Υδροναύτες», υλοποιεί δράση με στόχο τον καθαρισμό του βυθού των ακτών μας, και καλεί όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν σε εθελοντική βάση αυτή την προσπάθεια να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας και πληροφορίες

Καββαδά Έλλη 2645361318 – 6982481529

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Πηγή: Δήμος Μεγανησίου