ΠΑΣ Μεγανησίου – Ίωνες Αγίου Νικολάου 1 – 3

 

ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ -ΙΩΝΕΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3

Με τους ΙΩΝΕΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ αναμετρήθηκε σήμερα ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ στο δημοτικό γήπεδο Μεγανησίου για την 6 η αγωνιστική του Β ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ .
Παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες απο το 24 λεπτό εως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο αγώνας γινόταν κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες , έ­ρι­χνε δυ­να­τή βρο­χή και χα­λά­ζι κα­τά δι­α­στή­μα­τα, έγινε ένας πολύ καλός αγώνας και ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο απόλαυσε ωραίο θέαμα .
Ενα καλό πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ να πάρει την νίκη κατι που πρέπει να προσέξουν οι παίχτες του ΠΑΣ για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ δεν άργησε να έρθει και στο 3 μόλις λεπτό η κεφαλιά του Γιάννη Πολίτη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιώργος Κώνστας .
Στο 6 φάση καρμπόν με το 3 κεφαλιά του Σπύρου Μπαρκούζου και η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι .
Ο ΠΑΣ πίεζε είχε κατοχή μπάλας και όλα έδειχναν ότι το γκολ δεν θα αργούσε να έρθει.
Στο 18 άλλη μια κλασική ευκαιρία μετά από ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα του ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο Γιάννης Πολίτης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση .
Στο 24 άνοιξαν οι ουρανοί η δυνατή βροχή και το χαλάζι έκαναν δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών .
Στο 27 μετά από ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Κώνστα η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα του ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ .
Το 1-0 κράτησε 4 λεπτά .
Με μηδέν τελικές προσπάθειες ο ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ εως το 31 από απευθείας χτύπημα φάουλ από τα 30 μέτρα έφερε το ματς στα ίσια .
Μέχρι που ήρθαμε στο 45 στο καταραμένο αυτό χρονικό σημείο που Ο ΠΑΣ έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ και από ένα λάθος της άμυνας έγινε το 1-2.
Η ομάδα που δικαιούταν να είναι μπροστά με 6 τελικές προσπάθειες πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με ένα γκολ διαφορά .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά όπως στο πρώτο ημίχρονο και για 10 λεπτά προσπάθησε να φέρει τον αγώνα στα ίσια .
Κάπου εκεί όμως η ομάδα έδειξε να μην έχεις άλλες δυνάμης ,θέλεις η κούραση που μέσα σε 8 ημέρες έδωσε 3 επίσημους αγώνες ,θέλεις οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν την ομάδα τον τελευταίο καιρό , από το 55 και μετά δεν μπόρεσε να απειλήσει άλλο την αντίπαλη ομάδα .
Στο 67 λεπτό έγινε το 1-3 και εκεί τελείωσαν οι όποιες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα .
Το διαιτητικό τρίο ήταν αλάνθαστο και συνέβαλαν στην καλή διεξαγωγή του αγώνα .
Διαιτητης :Τριανταφύλλου Παναγιώτης
Βοηθοί :Λ’αζαρης Ευάγγελος , Μπάκος Αθανάσιος

Αγωνίστηκαν:
ΑΧΜΕΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΟΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΘΑΝΤΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΠΛΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΛΛΑΓΕΣ :ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΥΤΡΟΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ρεπορταζ, Βίντεο & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)