ΠΑΣ Μεγανησίου – ΑΟ Κατούνας 2 – 2

Φωτογραφίες & Βίντεο

Έμεινε ικανοποιημένος ο κόσμος σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Σε ένα θεαματικό ματς με πολύ καλό ρυθμό και 4 γκολ, ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και ΚΑΤΟΥΝΑ  μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, στο θεαματικότερο ίσως ματς της 8ης αγωνιστικής του Β  ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ . Φοβερό το δεύτερο  γκολ του γηπεδούχου  ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ με τον Στάθη Αργύρη .

Ο ΠΑΣ  ξεκίνησε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό, πιέζοντας ψηλά την άμυνα της  ΚΑΤΟΥΝΑΣ  . Μόλις στο 2ο λεπτό ο Πολίτης Γιάννης  βρέθηκε σε καλή θέση, εντός περιοχής, σούταρε αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .

Στο 5ο λεπτό σουτ από τον Μπαρκούζο Σπύρο σε ίδια φάση με του 2ου λεπτού η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 7 ακόμα μία καλή φάση από τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ με τον Μπλέντι Ράμα να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή  και να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι .

Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει για τον ΠΑΣ και στο 9ο λεπτό η  συνεργασία του Στραγαλινού με τον Γιάννη Πολίτη απέφερε καρπούς .Αλλάξαν ΌΜΟΡΦΑ  την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ ο Πολίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο έλεγχος του αγώνα  έως το 25ο ήταν στα πόδια του ΠΑΣ  , με την ΚΑΤΟΥΝΑ  να περιμένει στην άμυνα της.

Κάπου εκεί η ΚΑΤΟΥΝΑ πέρασε μπροστά κατάφερε να ελέγξει το κέντρο χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για να πετύχει κάποιο γκολ .Κάτι που πήγε να πληρώσει με δεύτερο γκολ στο 34 λεπτό όταν ο Γιάννης Η Πολίτης έφυγε στην αντεπίθεση και σε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα .Το ημίχρονο έκλεισε με το 1-0 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από το 35ο λεπτό και μετά, ένα ημίχρονο που ανήκει ολοκληρωτικά στο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ .

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΚΑΤΟΥΝΑ μπήκε καλύτερα στον αγώνα με το κέντρο της να φτιάχνει παιχνίδι και να κάνει ευκαιρίες με  καλά σουτ  από το ύψος την μεγάλης περιοχής με ένα από αυτά να καταλήγει σε γκολ και να κάνει το 1-1 στο 53ο λεπτό.

Αμέσως επόμενη φάση στο 61ο λεπτό η ΚΑΤΟΥΝΑ  έκανε 2 τα τέρματα της με δυνατό σουτ και μέσα σε δέκα λεπτά είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Απο εκεί και μετά  ο αγώνας είχε έναν ξέφρενο ρυθμό με τον ΠΑΣ να ξυπνάει και να βγαίνει μπροστά και να προσπαθεί να ισοφαρίσει.

Η ΚΑΤΟΥΝΑ παρόλο το αποτέλεσμα που είχε δεν έκατσε πίσω  και βοήθησε  να δούμε ένα πολύ καλό θέαμα κάνοντας και αυτή τις δικές της ευκαιρίες .

Στο 82ο λεπτό  ο ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι αμυντικού της ΚΑΤΟΥΝΑΣ .

Στο 86ο λεπτό ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα πανέμορφο γκολ του Αργύρη Στάθη με σουτ από τα υψος της μεγάλης περιοχής .

Οι δύο ομάδες δεν ήθελε καμία τον βαθμό  της ισοπαλίας κάτι που το λεν οι 6 τελικές προσπάθειες σε 7 λεπτά αγώνα που είχε απομείνει μαζί με τις καθυστερήσεις.

Ποιο κοντά στο γκολ  έφτασε η ομάδα της ΚΑΤΟΥΝΑΣ στο 92ο λεπτό,  αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν στην σωστή θέση και κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ .

Σωστό το διαιτητικό τρίο Μπαίλης Νίκος , Λάζαρης Γιώργος , Κώτσης Θεόδωρος  σε όλο το ματς με τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ να φωνάζει όμως  για την φάση του 82 λεπτού για πέναλτι χέρι  που σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ ήταν πέναλτι .

Αγωνίστηκαν:

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΛΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ :ΑΘΑΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος )

Βίντεο: Γιώργος Σολδάτος (Κολοχανάς)