Εκλογή προσωρινού Δ.Σ. του ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγανησίου.

Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του ενιαίου αγροτικού συνεταιρισμού Μεγανησίου εκλέχθηκε σήμερα σε γενική συνέλευση των εγγεγραμένων μελών των παλιών αγροτικών συνεταιρισμών Κατωμερίου και Σπαρτοχωρίου προκειμένου να οριστικοποιηθεί και τυπικά η συνένωση τους.

20131229_172311

20131229_172317

Το   πενταμελές συμβούλιο που έχει την υποχρέωση  να  κατάθεσει  το νέο  καταστατικό στο Πρωτοδικείο  και στην συνέχεια να  ορίσει ημερομηνία εκλογών, αποτελείται από τους:

Φερεντίνο Θωμά του Παναγιώτη -πρόεδρος.

Καββαδά Ζώη του δημητρίου-αντιπρόεδρος.

Καββαδά Νικόλαο του Παναγιώτη-γραμματέας.

Αθανίτη Απόστολο του Πανοζώη-ταμίας.

Καββαδά Παναγιώτη του Δημητρίου-μέλος.

Τα παλιά προεδρεία εξακολουθούν να έχουν τις αρμοδιότές τους εως και την ημέρα εκλογής του οριστικού διοικητικού συμβουλίου του ενωποιημένου  πια » Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγανησίου «.

Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε  υπο την καθοδήγηση του κυρίου Γιάννη Ροντογιάννη και κυρίας Ντίνας Καρύδη (υπάλληλοι ΤΑΟΛ) και την εγκυρότητα της διαδικασίας παρακολούθησε δικαστική αντιπρόσωπος.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν οι πρόεδροι των συνεταιρισμών την κυρία Καρύδη για την πολύτιμη βοήθειά της όλο αυτό το διάστημα σε τεχνοκρατικά και γραφειοκρατικά ζητήματα  και για την καθοδήγηση και συμπαράσταση στην προσπάθεια της ενωποίησης των δύο συνεταιρισμών.