Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Ο Συλλογός μας το  Σάββατο 11Ιανουαρίου 2014 στις 07.00 το βράδυ πραγματοποίησε την προγραμματισμένη του γιορτινή εκδήλωση όπου έκοψε και την πίτα του, με απόλυτη επιτυχία. Η αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου Θάνος Κωτσόπουλοςκαι ο προθάλαμος του Δημαρχείου ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτοι.

Εντυπωσίασε και αυτή τη φορά ο Σύλλογος μας με την άρτια οργάνωση του και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα.

Το χορευτικό του τμήμα άνοιξε την εκδήλωση  με τα κάλαντα της Κέρκυρας και της Κεφαλλονιάς ντυμένοι οι χορευτές με τις Κερκυραϊκές παραδοσιακές  στολές. Τους συνόδευε στο πιάνο η κ. Λαμπρινή Γιώτη.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.Ένα φανταστικό ημίωρο πρόγραμμα με την Λαμπρινή Γιώτη στο πιάνο και τραγούδι και τον Γιώργο Τσιμπουξή στο μπουζούκι και τραγούδι.

Ακολούθησε ομιλία  ευχές  παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γιάννη Ζαβιτσάνο, χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Κυριάκο Τσίρο και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Συλλόγων της Λευκάδας κ. Θεοφύλακτο Λογοθέτη. Η βραδιά έκλεισε με την εντυπωσιακή παρουσία για μια ακόμα φορά του χορευτικού του Συλλόγου με χορούς από την Κέρκυρα και τον Πόντο.

Παρέστησαν με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλις κ.Κυριάκο Τσίρο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Τσιρώνη η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρόεδροι απάντων των διαμερισματικών φορέων του Δήμου, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Συλλόγων της Λευκάδας, η πρόεδρος της Κερκυραικής εστίας κ. Βέργη, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μεγανησιωτών, πρόεδροι αθλητικών σωματείων,  πολιτικοί εκπρόσωποι, και εκπρόσωποι του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου της περιοχής μας.

Θεωρούμε ότι ο Σύλλογος μας και αυτή την φορά αισθάνεται συνεπής στους Επτανήσιους και στους πάρα πολλούς φίλους της περιοχής ,με την πολύ και θαυμάσια δουλειά,το μεράκι,την πειθαρχία και την οργάνωση του. Θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία και τον πολιτισμό σε πείσμα των καιρών ,αποδεικνύοντας ότι οι  ποιοτικοί πολιτιστικοί Σύλλογοι δεν στήνονται με αριθμητικές ανθρώπινες υπεροχές ,αλλά κτίζονται πετραδάκι πετραδάκι από αυτούς που τους διοικούν με μεράκι ,ανιδιοτέλεια ,σεβασμό και αγάπη.

Πηγή: ΠΣΕΓ