ΑΟ Σύβρου – ΠΑΣ Μεγανησίου 3 – 1

Τον πρωτοπόρο ( με συγκάτοικο την ΚΑΡΥΑ) ΣΥΒΡΟ αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή 19-1-2014 ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ για την 12η αγωνιστική του Β ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ .

Η ομάδα του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ταξίδεψε μέχρι το ΣΥΒΡΟ με σκοπό μια καλή εμφάνιση και να διεκδίκηση ότι το καλύτερο  ,από μια ομάδα που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παίζει ομολογουμένος το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία .
Με αρκετές βασικές ελλείψεις ο προπονητής του ΠΑΣ παρέταξε του 11 ποιο ετοιμοπόλεμους παίχτες που είχε στην διάθεση του , που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να δυσκολέψουν την ομάδα του ΣΥΒΡΟΥ .Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ο ΣΥΒΡΟΣ προηγήθηκε στο 15 με πέναλτι και στο 23 είχε μία ακόμη καλή στιγμή να κάνει το 2-0 με τον Μπαρκούζο Σπύρο να διώχνει επάνω στην γραμμή  , ο ΠΑΣ κατάφερε να μπει  αρκετές φορές στην εστία του ΣΥΒΡΟΥ με αξιώσεις για κάτι καλό .Κράτησε μπάλα έβγαλε σωστά την αντεπίθεση   και στο 30 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σολδάτου Μάκη κατάφερε να ισοφαρίσει  και αν η βοηθός της αναμέτρησης κ Μαυροκέφαλου δεν σταματούσε εσφαλμένα τρις φορές οφσάιντ   (12-23-42) τον Αυγερινό Μάκη που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΣΥΒΡΟΥ ίσως το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου να ήταν διαφορετικό από ισόπαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΣΥΒΡΟΣ μπήκε δυνατά με πίεση στο μισό γήπεδο και στο 53 λεπτό ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1.
Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον ΣΥΒΡΟ να ψάχνει ένα ακόμη γκολ για να εξασφαλίσει  γρήγορα γρήγορα την νίκη μιας που την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σχετικά εύκολο αγώνα ήρθε ισόπαλος με την ομάδα των ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ και έχασε την ευκαιρία να είναι μόνος του πρώτος  .Στο 60 οι φιλοξενούμενη ομάδα του ΠΑΣ
ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αυγερινού , με τον διαιτητή της συνάντησης κ. Μπαίλη  να δείχνει «παίζετε»
Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΣ είχε μια καλή φάση στο 70 με τον Ζαβιτσάνο Νίκο με κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα .
Στο 75 ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για την ομάδα του ΣΥΒΡΟΥ εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Σολδάτος.
Τίποτα το σημαντικό έως το 84 λεπτό , που σε σκληρό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ , επάνω στον αμυντικό Σολδάτο Μάκη από παίχτη του ΣΥΒΡΟΥ  ,ο αμυντικός του ΠΑΣ έχασε την ψυχραιμία του και σε έντονη διαμαρτυρία , είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή κ Μπαίλη .
Εκεί με την ομάδα να μένει με δέκα παίχτες και στο 87 να δέχεται και 3 γκολ  τελείωσαν οι όποιες ελπίδες για τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής: Μπαίλης Ν. – Βοηθοί: Σίσκας Σ., Μαυροκεφάλου Ελ. 
 
Αγωνίστηκαν:
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΣΥΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΚΗΣ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΕΛΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΑΛΛΑΓΕΣ
 ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
«Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τον  ΑΟ ΣΥΒΡΟΥ για την φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ μας παιχνίδι και υπόσχεται να ανταποδώσει στο προσεχές μέλλον !
Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)