ΠΑΣ Μεγανησίου – ΑΟ Άγιος Πέτρος 2 – 2

Την ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή 26-1-2014 ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ για την 13η αγωνιστική του Β΄ ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ Κρατάει  τον σημαντικό  βαθμό που τον έχει  ανάγκη για τη συνέχεια και το δεύτερο ημίχρονο. Πετάει  το πρώτο όπου ήταν πολύ  κακός . Παρόλα αυτά ακόμη και στην κακή  ημέρα και με σημαντικούς παίχτες στο απουσιολόγιο του κατάφερε να γυρίσει το 0-2 που διαμορφώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και να καταφέρει να πετύχει δυο γκολ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας .  
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ που κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα να βγάζει σωστές αντεπιθέσεις και οι εναλλαγές στο ρυθμό να είναι επίπονες για τον ΠΑΣ .
Το πρώτο γκολ για την ομάδα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ στο 22 λεπτό ήλθε από στημένη φάση .Ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ κατέληξε απευθείας στα δίχτυα του Σολδάτου .
Στο 27 λεπτό  η ομάδα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ είχε την ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα της από πολύ νωρίς με τον ίδιο παίκτη πάλι από στημένη μπάλα , αλλά αυτή την φορά ο Σολδάτος κατάφερε να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ .
Η ομάδα του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία ουσιαστική ευκαιρία που να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο .
Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το 0-1 υπέρ του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΣ και στο 46 λεπτό ο ΑΓ ΠΕΤΡΟΣ με ένα  ωραίο συνδυασμό έκανε 2 τα τέρμα τα του .
Αυτό το 0-2 ήταν η αιτία να ξυπνήσει η ομάδα του ΠΑΣ και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο να κρατήσει σωστά την μπάλα και να βγει με αξιώσεις απέναντι στην ομάδα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ.
Στο 70 λεπτό σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ αμυντικός του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο κύριος ΡΙΠΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ καταλόγισε πέναλτι .
 
Το πέναλτι ανέλαβε να εκτέλεση ο Πολίτης Σπύρος σημειώνοντας το 1-2 .
Το γκολ αυτό ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΣ,  αλλά και της κερκίδας που με το πάθος και τον παλμό της δεν σταμάτησε να επευφημεί τους παίχτες του ΠΑΣ , που είχε επιστρέψει στο ματς και είχε ακόμα 20 λεπτά για να πάρει κάτι θετικό .
Στην αμέσως επόμενη καλή στιγμή στο 80 ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Αργύρη Βησσαρίων έναν παίχτη που ο ΠΑΣ λόγο του τραυματισμού του είχε στερηθεί τις προηγούμενες αγωνιστικές .
Στα επόμενα λεπτά της αναμετρήσεις δεν υπήρξε κάποια άλλη σημαντική στιγμή και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας .
Απαρατήρητο το διαιτητικό τρίο ΡΙΠΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ,ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ,ΣΙΣΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Στα αξιοσημείωτα της αναμετρήσεις ήταν η παρθενική εμφάνιση του Δάγλα Βασίλη , έναν παίχτη που προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και στο χρόνο που αγωνίστηκε άφησε καλές εντυπώσεις.
Αγωνίστηκαν:
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΘΑΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΠΛΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ 
ΑΛΛΑΓΗ 
ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
Ρεπορτάζ, Φωτογραφίες & Βίντεο: Στάθης Πολίτης (Γάντζος )