Νέες πτήσεις από Μπολόνια προς Ζάκυνθο και Λευκάδα ανακοίνωσε η Blu-Express

Boeing_737-31S_Blu-Express_Blue_Panorama_Airlines_AN2208205

Η αεροπορική εταιρεία Blu-Express σε σχετική της ανακοίνωση για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα αναφέρει ότι προσθέτει νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Guglielmo Marconi της Μπολόνια προς τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα.

Επίσης και τη φετινή περίοδο θα συνεχιστούν οι πτήσεις από τη Ρώμη προς την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα αλλά και προς τους άλλους δύο παραπάνω προορισμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εταιρείας για τα νησιά του Ιονίου έχει ως εξής:

-Προς την Κέρκυρα θα υπάρχουν πτήσεις από τη Ρώμη από τις 20 Ιουνίου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου αρχικά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και από τον Ιούλιο και μετά θα εκτελούνται 5 πτήσεις την εβδομάδα(ΔΕΥ-ΤΡ-ΤΕΤ-ΠΕΜ-ΠΑΡ).

-Προς το αεροδρόμιο του Ακτίου που αφορά τη Λευκάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή οι πτήσεις από τη Ρώμη θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 4 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται δρομολόγια κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Επίσης για πρώτη φορά θα υπάρχουν και πτήσεις από την Μπολόνια από τις 16 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου κάθε Τετάρτη.

-Ανάλογο και το πρόγραμμα για τη Ζάκυνθο με 3 πτήσεις εβδομαδιαίως από τη Ρώμη κάθε Τρίτη , Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10 Ιουλίου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου ενώ θα υπάρχει και μία πτήση από την Μπολόνια από τις 16 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου και αυτή κάθε Τετάρτη.

-Τέλος προς την Κεφαλονιά θα υπάρχουν όπως και πέρυσι πτήσεις μόνο από την Ιταλική πρωτεύουσα με την αρχή να γίνεται στις 10 Ιουλίου και θα εκτελούνται δύο δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς το νησί μας έχει το μικρότερο πρόγραμμα συγκριτικά με τους υπόλοιπους προορισμούς του Ιονίου και όπως έχουμε επισημάνει και άλλες φορές παρουσιάζει έντονη στασιμότητα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:CHRIS

Πηγή: kefaloniapress.gr