Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι και αυτή τη χρονιά στο ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο χορός των Επτανησίων.

Κατάμεστο το κέντρο όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και λόγω της υψηλής ποιότητας που διαθέτει,  αρκετή ώρα πριν από το ξεκίνημα της εκδήλωσης.

Στο ξεκίνημα ο  Γραμματέας του Συλλόγου κ. Σπύρος Θειακός παρουσίασε τους παριστάμενους προσκεκλημένους :Τον Δήμαρχο κ. Κυριάκο Τσίρο,τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Δήμου,κ.Μπούρα,κ.Μανιάτη κ. Αλημπέρτη κ. Μαγγανάρη,κ. Πρωτονοτάριο,κ.Ζέρβα,τους προέδρους των Κρητών κ.Χαρισάκη, Πελλοπονησίωνκ. Μπελίτση,των Θεσσαλώνκ.Κουσαίτη,των Ρουμελιωτών κ. Τούντα,το μέλος του Δ.Σ των Ηπειρωτών κ. Τσιούρη, τον πρόεδρο του ΑΟ Γαλατσίου κ. Πασπάλα.

 

Ο λόγος στην συνέχεια στο πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γιάννη Ζαβιτσάνο ο οποίος  καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους  τους Επτανήσιους και φίλους του Συλλόγου. Μεταξύ των άλλων  ο πρόεδρος των Επτανησίων, ζήτησε κουράγιο, δύναμη, αποφασιστικότητα και διαρκή αγώνα ενάντια στην κρίση και την οικονομική εξαθλίωση . Εκτενή αναφορά έκανε στους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό κατοίκους της Κεφαλονιάς και ζήτησε από τους παρισταμένους να συστρατευτούν στην από κοινού προσπάθεια του Συλλόγου με τον Δήμο Γαλατσίου για την συγκομιδή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες. Για δε τους πολιτιστικούς Συλλόγους, περισυλλογή ,δουλειά ,ανιδιοτέλεια , διαφάνεια και προσφορά. Και έκλεισε λέγοντας : «Ευχή δική μου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου να διασκεδάσουμε σήμερα όλοι μαζί να σηκώσουμε τα ποτήρια στην ειρήνη του κόσμου, στην ευημερία του έθνους μας στην υγεία όλων των πολιτιστικών φορέων του Δήμου μας, στην υγεία και ευημερία των οικογενειών μας. Ας ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα μας ας τραγουδήσουμε ,ας χορέψουμε και ας χαρούμε. Καλή μας διασκέδαση και αύριο ας ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα για όλους μας.»

Το πολύ καλό φαγητό η υπέροχη ορχήστρα του κέντρου με επικεφαλείς τους Παπαδόπουλο (παιδιά από την Πάτρα), και Σαρρή  (από τους Ζικ-Ζακ ), ο φιλόξενος χώρος και γενικότερα η ποιότητα που διαθέτει το Διπλόχορδο ,αλλά και η άψογη για μια ακόμα φορά τάξη με την οποία λειτούργησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ήταν στοιχεία μιας πραγματικά ακόμα πετυχημένης παρουσίας του Επτανησιακού Συλλόγου .

Το κέφι και η καλή διάθεση ξεχείλιζε από τους παρισταμένους Επτανήσιους και φίλους.

Η πίστα είχε πάρει το δικό της γιορτινό χρώμα  από τους ατέλειωτους χορούς.

Δεν είναι τυχαίο πως το πρόγραμμα του κέντρου ολοκληρώθηκε 18.30 και το κέντρο παρέμενε κατάμεστο από Επτανήσιους και φίλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας ,αλλά και όλους όσους παρέστησαν και στήριξαν τόσο την λαχειοφόρο αγορά, και γενικότερα και αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Υπόσχεση όλων μας ,αυτή την νότα χαράς και την μικρή έστω αύρα ξενιασιάς στην μαυρίλα της καθημερινότητας ,ο Σύλλογος των Επτανησίων θα συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα σε Επτανήσιους και φίλους.

 

Περισσότερα στην Ιστοσελίδα του  ΠΣ Επτανησίων Γαλατσίου