Τσουκαλάδες – ΠΑΣ Μεγανησίου 2 – 5

Με ευρεία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ στο Δημοτικό γήπεδο Τσουκαλάδων με την ομώνυμη ομάδα έκλεισε η  15 η αγωνιστική του Β ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με τον εξ αναβολής αγώνα λόγο καιρικών συνθηκών  .

 Η ομάδα μας  από το πρώτο λεπτό έδειξε πως ήθελε να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη με ένα γρήγορο γκολ.Με το καλημέρα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και εγκαταστάθηκαν έξω από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να την έχει ο Νίκος Ζαβιτσάνος σε τετ α τετ .Όλα έδειχνα ότι το γκολ δεν θα αργήσει να έρθει και στο 18 λεπτό ο ΒΗΣΣΟΓΚΟΛ κατά κόσμο  Βησσαρίων Αργύρης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ . Το δεύτερο γκολ πάλι από τον Βησσαρίων Αργύρη από σέντρα  του Σολδάτου Κώστα με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα αντίπαλα δίχτυα.
Τον χορό τον γκολ ανέλαβε ο δεύτερος μαέστρος την επίθεσης Στραγαλίνος Σπύρος που απουσίαζε τις τελευταίες αγωνιστικές (έλειπε στο εξωτερικό ) και για αποζημίωση μας χάρισε ένα όμορφο γκολ .Μετά από σέντρα στην περιοχή είχε ένα  άψογο κατέβασμα   και απευθείας σουτ και έγραψε το 3-0 μέσα σε 30 λεπτά αγώνα.
Παρόλο το 0-3 η ομάδα συνέχισε να προσπαθεί με την ίδια όρεξη και στο 40 ο Αθανίτης Ανδρέας με σουτ από τα 35 μέτρα έκανε το 0-4 σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ κατέβασε ταχύτητα κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλο και στα δέκα πρώτα  του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν 2 γκολ και μείωσαν σε 2-4
Κάπου εκεί η ομάδα σοβαρεύτηκε κράτησε μπάλα έκανε ευκαιρίες και δεν έδωσε δικαίωμα στους αντιπάλους να ελπίζουν για κάτι το θετικό.
Έως το 90 λεπτό δεν έγινε καμία ιδιαίτερη φάση , όλα έδειχναν ότι θα είναι και το τελικό σκορ το 2-4 αλλά ο Σπύρος Πολίτης με δυνατό σουτ έκανε το 2-5 .
Αγωνίστηκαν:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΙΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ
 
ΑΛΛΑΓΕΣ 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΓΛΑΣ
ΜΠΛΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Ρεπορτάζ: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)