Ο ΠΣ Επτανησίων Γαλατσίου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια στους Σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΤΣΑΚΑΛΩΦ 22Α -11146 –ΓΑΛΑΤΣΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6973543120 .-FAX    210.2920524

Α.Φ.Μ. 998407496  – Δ.Ο.Υ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Email     sillogoseptanision@yahoo.gr

http://www.eptanision-galatsiou.gr/

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου  σας γνωρίζει ότι ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς αναχώρησε την Πέμπτη 6 Μαρτίου  με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων του δοκιμαζόμενου νησιού.

Ο Δήμος Γαλατσίου και ο Σύλλογος των Επτανησίων του Δήμου με αίσθημα αλληλεγγύης και συνεισφοράς προς τους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας της Κεφαλονιάς πήραν την  πρωτοβουλία  για τη συγκέντρωση αυτής της βοήθειας.
Οι συμπολίτες μας, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, ανταποκρίθηκαν συνεισφέροντας από το υστέρημά τους δείχνοντας την ευαίσθητη και κοινωνική πλευρά τους κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε θερμά.

Η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου κ. Μπούρα Χριστίνα, η οποία είχε και την ευθύνη συγκέντρωσης των τροφίμων τα  παρέδωσε όπως είχε προαποφασισθεί στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιάννη Ζαβιτσάνο αναλυτικά καταγεγραμμένα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανέλαβε την ευθύνη της διαδικασίας  διεκπεραίωσης των τροφίμων στους πληγέντες κατοίκους του Ληξουρίου.

Τα τρόφιμα απεστάλησαν σε κεντρικές αποθήκες με υπόδειξη και ευθύνη του Δήμου Κεφαλονιάς και σε υπηρεσία που έχει συσταθεί γιαυτό τον σκοπό.

Εμείς σαν Επτανησιακό σωματείο συμπάσχοντες με τους συμπατριώτες μας κατοίκους του Ληξουρίου της Κεφαλονιάς στηρίζουμε το δύσκολο και δίκαιο  αγώνα  της αποκατάστασης  τους και της επιστροφής τους σε κανονικούς ρυθμούς διαβίωσης.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ                                                             ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΙΑΚΟΣ