Open Regatta Fiesta 2014 με σταθμό στο Μεγανήσι

Open Regatta Fiesta 2014
Sail your own party, 06_09 Ιουνίου 2014

Τέσσερις ημέρες, επτά από τους ομορφότερους προορισμούς του Ιονίου. Το Open Regatta Fiesta αποτελεί την απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Τοτετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, από την Παρασκευή 06 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 09 Ιουνίου, αφήστε τον skipper να σας οδηγήσει με ασφάλεια στις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου.
Το Open Regatta Fiesta ξεκίνησε πέρυσι τη ρότα του με στόχο να αποτελεί την εναρκτήρια φιέστα κάθε καλοκαιριού: εξειδικευμένοι γνώστες της ιστιοπλοΐας και λάτρεις της θάλασσας προσκάλεσαν όλους όσοι θέλησαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των διακοπών εν πλω στα ομορφότερα ιστιοπλοϊκά σκάφη της αγοράς, την επαφή με τις πιο όμορφες θάλασσες και την ανεξερεύνητη φύση, την ανακάλυψη νέων σημείων στον χάρτη της απόλαυσης. Παρέες των έξι ως οκτώ ατόμων είχαν τη δυνατότητα να ναυλώσουν το δικό τους σκάφους ενώ εκείνοι που συμμετείχαν μόνοι, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν καινούριους φίλους εν πλω! Τις μέρες ταξιδεύαν όλα τα σκάφη μαζί, ενώ το βράδυ γινόμασταν όλη μια παρέα στα σημεία όπου διανυκτερεύαμε.
Με αφετηρία τη Λευκάδα, ανακαλύψαμε τον Σκορπιό, το Μεγανήσι, το Φώκι, το Φισκάρδο, τον Καστό, τον Ατοκο και τον Κάλαμο. Οι στάσεις και οι διανυκτερεύσεις είχαν σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις προμήθειές τους, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους και να γευματίσουν στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου.
Όσοι πιο πολλοί, τόσο πιο πολύ! 
Το σύνθημα που μονοπώλησε τις αναμνήσεις των συμμετεχόντων, είναι και η φετινή μας παρότρυνση: ελάτε να μετατρέψουμε το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην καλύτερη καλοκαιρινή ανάμνησή σας.

Open Regatta Fiesta 2013 
Περισσότεροι από 80 λάτρεις της ιστιοπλοΐας και του ευ ζην συμμετείχαν στο περυσινό #ORF13. Στην αγωνιστική φιέστα της τρίτης μέρας συμμετείχαν 15 σκάφη.

Open Regatta Fiesta 2014 

Εφέτος, λόγω της περυσινής ανταπόκρισης στις συμμετοχές, η Open Regatta Fiesta 2014 προγραμματίζεται και πάλι για το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παρασκευή, ο6 Ιουνίου
Ξεκινάμε από την Πάτρα στις 11:00. Προορισμός η Νικιάνα της Λευκάδας, όπου επιβιβαζόμαστε στα σκάφη. Βουτιές στον Σκορπιό και πρώτη διανυκτέρευση στο Μεγανήσι.

Σάββατο, ο7 Ιουνίου 
Ξύπνημα στη θάλασσα. Αναχωρούμε για Κεφαλονιά, αφού προηγουμένως περάσουμε από την Ιθάκη. Το απόγευμα δένουμε στο Φώκι κι από ‘κει, shuttle buses του Emelisse Hotel θα μας παραλάβουν για να απολαύσουμε το δείπνο που θα έχει προετοιμάσει το πεντάστερο ξενοδοχείο για εμάς. Το βράδυ ετοιμάζουμε πάρτι στον Αστροφάρο του Emelisse Hotel.
Κυριακή, ο8 Ιουνίου 
Ξεκινά η αγωνιστική ρεγκάτα με αφετηρία το Φισκάρδο και σημείο τερματισμού την Ατοκο, το μαγευτικό νησάκι στα βόρεια της Ιθάκης. Την επίσημη χρονομέτρηση αναλαμβάνει ο Nαυταθλητικός Όμιλος Κεφαλλονιάς-Ιθάκης (ΝΟΚΙ). Στο νησί Άτοκος περνάμε το υπόλοιπο της μέρας. Εκεί, το βράδυ γίνεται η απονομή επάλθου στις ομάδες που διακρίθηκαν στην πρωινή αγωνιστική ρεγκάτα και το πάρτι ξεκινά!
Δευτέρα, ο9 Ιουνίου 
Ο προορισμός μας είναι η Νικιάνα αφού περάσουμε τη μέρα μας βουτώντας στα γαλάζια νερά της διαδρομής. Επιστροφή:16:oo και επιβίβαση στα πούλμαν για Πάτρα.

Τιμή: 235 ευρώ 

Σημειώσεις 
Για τους συμμετέχοντες από Αθήνα, προβλέπεται έκπτωση 25% στην τιμή του εισιτηρίου Αθήνα Πάτρα κι επιστροφή με ΚΤΕΛ. 
Η μεταφορά από την Πάτρα προς Λευκάδα κι επιστροφή περιλαμβάνεται την τιμή. 
Το δείπνο στο Emelisse Hotel περιλαμβάνεται στην τιμή. Προβλέπονται ειδικές τιμές για τα ποτά στο πάρτι του Σαββάτου. 
Το πάρτι στην Άτοκο είναι δωρεάν 
Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη είναι για 6 έως και 10 άτομα.

Θέλουμε να έρθεις μαζί μας!

Πηγή:  OpenRegattaFiesta