Ο Μεγανησιώτης Τίμης Μπενίας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Βύρωνα

Τιμολέων (Τίμης) Μπενίας

Υποψήφιος Σύμβουλος Βύρωνα

Δύναμη Ελπίδας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μεγάλωσα στον Βύρωνα. Όλη μου η δραστηριότητα περιστρέφεται γύρω από αυτόν και τον αγαπώ. Σπούδασα Ηλεκτρονικός με ειδίκευση στον ήχο και εργάζεμαι ως ηχολήπτης.

Έχω εργασθεί σε μεγάλα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και έως την 11/06/2013 στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα φορητών και κινητών μονάδων ειδήσεων της ΝΕΤ. Αθλητικά γεγονότα, μουσικά προγράμματα, παιδικά προγράμματα, ντοκυμαντέρ και θεατρικά έργα είναι μεταξύ άλλων, μέσα στο κύκλο των εργασιών μου με κορυφαίες στιγμές το παγκόσμιο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας και στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Έχω καλύψει όλες τις Ευρωπαϊκές Προεδρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και όλες τις μεγάλες συνόδους του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ASEM, του EDU και του ΕΡΡ. Υπήρξα εξωτερικός συνεργάτης του Μεγάρου Μουσικής σε όλες τις παραγωγές όπερας.

Οι σημερινές συνθήκες ζωής επιβάλουν, όσο ποτέ άλλοτε, τη λειτουργία των κοινωνικών δομών και την ευαισθητοποίηση κάθε πολίτη που σκοπό έχουν τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, στη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στην ελευθερία έκφρασης και στη δικαιοσύνη είναι αναφαίρετα και για να τα διεκδικήσουμε χρειάζονται υγιείς μηχανισμοί κοινωνικής και ατομικής υποστήριξης. Στο πρόσωπο του Αλέξη Σωτηρόπουλου και του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας», γνώρισα τον άνθρωπο που μαζί του μπορώ να τα πραγματοποιήσω και γι αυτό ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Dinami Elpidas