Η Παλλήνη ανέβηκε στην Α2 ! Μπράβο Στέλλα και Σοφία !

Βίντεο & Φωτογραφίες

Με την πολύτιμη βοήθεια των κοριτσιών μας από το Μεγανήσι, τις αδερφές Στέλλα και Σοφία Πολίτη η Παλλήνη κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ και ταυτόχρονα την απευθείας άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Τα κορίτσα αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα του τόπου κατοικίας τους και η Στέλλα είναι και η αρχηγος της ομάδας  όπου παρέλαβε και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο !

Το MeganisiTimes εύχεται στη Στέλλα και τη Σοφία, Καλές Επιτυχίες και εις Ανώτερα !

~~~

Την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Παλλήνης, καθώς νίκησε την Δευτέρα το βράδυ το Γ.Σ. Χαλανδρίου και έκανε το 3-1 στην σειρά των τελικών!

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση εκτός έδρας, τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της Παλλήνης κέρδισαν το Γ.Σ. Χαλανδρίου 1-3 σετ και έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών της Β΄ Εθνικής γυναικών (ΕΣΠΑΑΑ) και πανηγύρισαν την άνοδο στην Α2 κατηγορία!

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, αλλά και για μία δικαίωση, καθώς η ομάδα της Παλλήνης είχε τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άξιζε την άνοδο, όπως παραδέχθηκαν και οι αντίπαλοί των κοριτσιών τις προηγούμενες ημέρες.

Τα κορίτσια της Παλλήνης, αν και αγωνίζονταν εκτός έδρας, πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους και την άνοδο στην Α2, ενώ το… γλέντι συνεχίστηκε με φαγητό και συγκεριμένα πίτσες.

 

Palini panigirika

Paliini trapezi

Πηγή: ΖωΠαλλήνη