Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου στο Μεγανήσι.

Το κοινωνικό οδοντιατρείο του Δήμου Μεγανησίου ξεπέρασε γραφειοκρατικά και τεχνικά ζητήματα και ξεκίνησε την λειτουργία του χτες Τετάρτη 7 Μαΐου.

Οι πρώτοι «πελάτες» έφτασαν στο ιατρείο νωρίς το πρωί.

Το ιατρείο θα λειτουργεί σε τακτές ημερομηνίες και μόνο με ραντεβού που θα κλείνονται κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

Όπως μας δήλωσε η κα Κατωπόδη Ελένη, οδοντίατρος του Νοσοκομείου Λευκάδας και υπεύθυνη για την λειτουργία του, η επόμενη ημέρα λειτουργίας του οδοντιατρείου θα είναι η Τετάρτη 28 Μαΐου 2014. Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2645051032 (Ιατρείο Σπαρτοχωρίου), ώρα 9 με 9.30 π.μ. και 13.00 με 13.30, της ίδιας μέρας.

Το οδοντιατρείο θα υποστηρίζεται από την (Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, (ΚΟΙΔΕΜ) και θα λειτουργεί με τους κανόνες του ΕΣΥ, μεπρόσθετες δράσεις προληπτικής ιατρικής και γενικότερα υποστήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Όπως είναι γνωστό, ο βασικός εξοπλισμός δωρίθηκε στο Δήμο από την κα Λένα Λομβέρδου και τον Ροταριανό Όμιλο, όπου τα εγκαίνια της παραλαβής και εγκατάστασης έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η ανακοίνωση της ΚΟΙΔΕΜ