Ευχαριστήριο Έλλης Καββαδά, Δημοτικού Σύμβουλου με την παράταξη «Μεγανήσι – Μαζί στο Μέλλον»

Οι Δημοτικές εκλογές τελείωσαν…

Ο κόσμος επέλεξε την νέα δημοτική αρχή που θα πάρει πάνω της το Μεγανήσι και θα καθορίσει την πορεία και την εξέλιξή του από δω και πέρα.

Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα μας,τον προσωπικό και της παράταξης μου, με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην πρώτη θέση της συμβούλου της Αντιπολίτευσης.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ  στους δικούς μου ανθρώπους , την οικογένεια και τους φίλους μου, αλλά και στους Μεγανησιώτες που αναγνώρισαν την προσφορά και την προσπάθεια μου τα τρία τελευταία χρόνια από την θέση της Αντιδήμαρχου.

Σε αυτό το διάστημα δούλεψα με ψυχή αντικειμενικότητα και ανειδιοτέλεια καταβάλοντας όλες μου τις δυνάμεις σε ένα καθημερινό και δύσκολο αγώνα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο προσωπικό του Δήμου, τις τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες για την πολύ καλή συνεργασία, και την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τίποτα όμως δεν θα είχα καταφέρει αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος εκείνος που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Που με εμπιστεύτηκε απόλυτα και με έσπρωξε μπροστά.

Οφείλω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Μεγανησίου Στάθη Ζαβιτσάνο.

Δεν θα μπορούσα όμως να αφήσω απ’ έξω τους συναδέλφους τους συνεργάτες μου και την δημοτική μας ομάδα.
Μια συνεργασία που σπάνια συναντιέται σ