Ευχαριστήριο Γιώργου Αυγερινού, Δημοτικού Σύμβουλου με την παράταξη «Μεγανήσι – Μαζί στο Μέλλον»

H πρόταση της παράταξης «Μεγανήσι – Μαζί στο Μέλλον» απορρίφθηκε, στις εκλογές της 18/5/2014 από τη μεγάλη πλειοψηφία του Μεγανησιώτικου λαού.

Πρέπει  όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα  αλλά και στους συνεργάτες του και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους .

Το νέο δημοτικό συμβούλιο, εμφανώς ανανεωμένο , αντικατοπτρίζει τις  επιλογές – προτιμήσεις, της Μεγανησιώτικης κοινωνίας, για την επόμενη πενταετία.

Μέσα σ αυτές, συμπεριλαμβάνεται και η εκλογή μου, στη θέση του δημοτικού συμβούλου, στην παρθενική μου εμφάνιση στο δημοτικό συνδυασμό.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον απερχόμενο Δήμαρχο και τους συνυποψήφιους μου ,για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε .

Να ευχαριστήσω επίσης, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, θέλω να το πω στην οικογένεια μου και ειδικά στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου, για την  αρωγή τους  στον αγώνα μου, μέσα σε  δύσκολη γι αυτούς, επαγγελματική περίοδο.

Να  ξέρετε ότι  θα τιμήσω την εντολή που μου δώσατε και  θα ασκήσω τα καθήκοντά μου, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να υπηρετήσω κανένα συμφέρον με γνώμονα  το καλό όλων των κατοίκων του Νησιού, με αίσθημα ευθύνης και με πνεύμα δικαιοσύνης .

Με βαθιά εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ