Από το 2015 η Aegean ανοίγει τα φτερά της προς το αεροδρόμιο του Ακτίου

226

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας σύνδεσης του αεροδρόμιου του Ακτίου με την πρωτεύουσα της χώρας η αεροπορική εταιρεία Aegean από την επόμενη χρονιά αρχίζει και πάλι πτήσεις από το Ελ. Βενιζέλος.

Πιο συγκεκριμένα και με τα έως τώρα δεδομένα αυτές θα αρχίσουν στις 2 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται τρία δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Κυριακή, Τρίτη και Παρασκευή.

 

19

 

Η πτήση θα αναχώρεί στις 20:45 από την Αθήνα και θα διαρκεί περίπου 1 ώρα ενώ η επιστροφή θα είναι προγραμματισμένη για τις 22:10.

Οι προσπάθειες και οι διαβουλεύσεις των τοπικών φορέων της Λευκάδας και της Πρέβεζας με τα στελέχη της Aegean φαίνεται ότι τελικά επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ αναμένονται και οι εξελίξεις για πιθανή συνεργασία με την Easyjet η οποία αν επιτευχθεί θα δώσει περαιτέρω ώθηση στον τουρισμό της περιοχής….!!!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: CHRIS

Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε και το Επιμελητήριο:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΑΚΤΙΟ

Μια μεγάλη επιτυχία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN

Mια μεγάλη πορεία που έχει ξεκινήσει μεθοδικά εδώ και πάνω από 2 χρόνια ολοκληρώνεται με επιτυχία για τη Λευκάδα και το σύνολο όλων των προορισμών του Ακτίου, αφού το καλοκαίρι του 2015 θα ξεκινήσει η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Άκτιο. Μια σύνδεση που έχει διακοπεί από το 2009 και όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε πάγιο αίτημα της τουριστικής (και όχι μόνο) επιχειρηματικής κοινωνίας.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στο Επιμελητήριο Λευκάδας και στην αεροπορική εταιρεία n, που όχι μόνο αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αεροπορική εταιρεία αλλά κυρίως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας και φυσικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το χρονικό συνεργασίας με την AEGEAN έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας από την περασμένη άνοιξη, όπως εξάλλου έχουμε ανακοινώσει με προγενέστερες ανακοινώσεις, με την αμέριστη συνεργασία των στελεχών της Αegean και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τον Αύγουστο παρέδωσε μια πολυσέλιδη αναφορά για τους λόγους έναρξης της αεροπορικής σύνδεσης.

Οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια έναρξης της νέας αεροπορικής σύνδεσης από την Αθήνα, ενώ το Επιμελητήριο Λευκάδας θα προβεί σε ένα πλάνο ενεργειών, που ευελπιστούμε να συμβάλλει σημαντικά στην εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Πηγή: kefaloniapress.gr via kolivas.de