Συνεχίζονται οι παραιτήσεις αιρετών στον Δήμο Λευκάδας

199

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Γιώργος Κούρτης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Λευκάδας και Αντιδήµαρχος µε αντιµισθία της ∆ηµοτικής Ενότητας Σφακιωτών κ. Γιώργος Κούρτης, υπέβαλε, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, για οικογενειακούς λόγους την παραίτησή του στο Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Δρακονταειδή.

Την θέση του στο δημοτικό συμβούλιο θα καταλάβει ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου «Όλοι για τη Λευκάδα» που είναι ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός».

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ και άλλη παραίτηση, επίσης εδαφικού Αντιδημάρχου, που αναμένεται να ανακοινωθεί οσονούπω. Κι όλα αυτά τρεις μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της από τη νέα Δημοτική Αρχή.

(Πηγή: www.kolivas.de)

Σημ. ΜΤ: Αν κανείς συνυπολογίσει και δύο παραιτήσεις που προηγήθηκαν (πχ Κοντογιώργης από εκπρόσωπος Τύπου), αλλά και τους τριγμούς που προκάλεσε η ιστορία με την «αναδιάρθρωση» των τιμολογίων του νερού, ίσως να μην είναι και πολύ προσωπικοί, αλλά πολιτικοί οι λόγοι, 3 μόλις μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής. Δύσκολο το παζλ για τον Κώστα Δρακονταειδή, που απ’ ό,τι φαίνεται πρέπει να στηριχτεί στους αμιγώς «συριζαίους» συμβούλους…