Ιστορίες από τον κόσμο…Γράμμα στο Θεό!

Αυτό το κοριτσάκι όταν πέθανε ο σκύλος της η Άμπι, έστειλε γράμμα στο Θεό να τον προειδοποιήσει για τον ερχομό της, έτσι ώστε να την φροντίσει.
xcb94bb46aec7338f972c23407aade81d_L.jpg.pagespeed.ic.d07PWUq6O-
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έμενε και η 4χρονη τότε Μέρεντιθ με την οικογένειά της και την 14 ετών σκυλίτσα της Άμπι. Τον Αύγουστο του 2006 όμως η Άμπι πέθανε και η μικρή Μέρεντιθ Σκρίνεβερ στεναχωρήθηκε τόσο που θέλησε να στείλει ένα γράμμα στο Θεό για να προσέχει το σκυλάκι τηςΑγαπητέ θεέ,

Θα σας παρακαλούσα να φροντίσετε ιδιαίτερα το σκυλάκι μας την Αμπι.

Πέθανε χτες και ήρθε στον ουρανό. Μας λείπει πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι που μας αφήσατε να την έχουμε, έστω για όσο το είχαμε παρόλο που αρρώστησε.

Ελπίζω ότι θα παίζετε μαζί της. Της άρεσε να παίζει με τις μπάλες  και να κολυμπάει πριν αρρωστήσει. Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες της έτσι ώστε όταν την δείτε στον ουρανό να ξέρετε ότι είναι το δικό μας σκυλί και να το προσέξετε. Αλλά εμένα μου λείπει πραγματικά.

Με αγάπη Μέρεντιθ.

 

Υ.Γ. Η μαμά μου έγραψε για μένα αυτό το γράμμα. Εγώ της έλεγα τι να γράψει

Αφού έγραψε το γράμμα μαζί με τη μαμά της, το ταχυδρόμησαν στο ταχυδρομείο του Μπρουκ Χόλοου, στο Τέξας. Δύο εβδομάδες μετά έκπληκτη η οικογένεια βρήκε έξω από την πόρτα της, ένα πακέτο, τυλιγμένο με χρυσό χαρτί και με όνομα παραλήπτη «Μέρεντιθ», ενώ όνομα αποστολέα είχε «Θεός, και ένας από τους αγγέλους!».

Μέσα στο μυστηριώδες αυτό πακέτο, υπήρχε ένα βιβλίο με τίτλο, «Όταν ένα σκυλί πεθαίνει» και ένα γράμμα «απάντηση», σε αυτό που είχε στείλει η ίδια πριν μέρες στον Θεό για να φροντίζει τη σκυλίτσα της Άμπι. Το γράμμα έγραφε.

Αγαπητή Μέρεντιθ,

 Ξέρω ότι θα χαρείς να μάθεις ότι η Αμπι έφτασε με ασφάλεια και ηρεμία στον ουρανό!

Οι φωτογραφίες που μου έστειλες ήταν για μένα πολύ μεγάλη βοήθεια. Μπόρεσα και την αναγνώρισα αμέσως.

Ξέρεις Μέρεντιθ η Αμπι δεν είναι άρρωστη πια. Το πνεύμα της είναι εδώ μαζί μου, άπως ακριβώς είναι και στην καρδιά σου. Είναι πάλι νέα, τρέχει και παίζει συνέχεια όπως παλιά.  Να ξέρεις ότι της Αμπι, της άρεσε να είναι το σκυλί σου.

Δεδομένου ότι δεν χρειαζόμαστε τα σώματά μας στον ουρανό, δεν έχω ρούχα με τσέπες. Γι αυτό δεν μπορώ να κρατήσω την όμορφη επιστολή σου. Σου την στέλνω πίσω μαζί με τις φωτογραφίες, ώστε να την θυμάσαι για πάντα.

 Να μην ανησυχείς. Ένας από τους αγγέλους μου την προσέχει και την φροντίζει συνέχεια. Ελπίζω το βιβλίο να σε βοηθήσει να νοιώσεις καλύτερα.

Σε ευχαριστώ για το όμορφο γράμμα. Ευχαριστώ και την μητέρα σου για την αποστολή του. Τι υπέροχη μητέρα που έχεις! Την διάλεξα ειδικά για σένα.

Σου στέλνω τις ευλογίες μου και να θυμάσαι ότι σ΄αγαπώ πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είμαι στον ουρανό αλλά και όπου υπάρχει αγάπη.

 

Με αγάπη,

Ο Θεός αλλά και ο άγγελος που έγραψε αυτά τα λόγια που του υπαγόρευσα.

Οι γονείς της μικρής Μέρεντιθ, Τζόι και Γκρέγκ, έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι κάποιος από το ταχυδρομείο μπήκε στον κόπο να κάνει όλο αυτό για την μικρή τους κόρη. «Πίστευα ότι θα στέλναμε ένα γράμμα και θα τελείωνε εκεί το θέμα» είπε η Τζόι Σκρίνεβερ σε τοπική εφημερίδα του Τέξας, «Όταν πήρε το πακέτο στα χέρια της η Μέρεντιθ, ήταν αρκετά χαρούμενη αλλά καθόλου έκπληκτη. Ήταν σίγουρη ότι το γράμμα θα έφτανε στο Θεό και ότι θα έπαιρνε απάντηση!».

«Ως γονέας αλλά και ως φιλόζωος, αυτή ήταν η πιο ευγενική χειρονομία που έχω βιώσει ποτέ. Δεν έχω κανένα τρόπο να μάθω ποιος το έστειλε. Κάπου όμως, σε κάποιο άψυχο γραφείο υπάρχει ένας όμορφος άνθρωπος με υπέροχη καρδιά, ένας άγγελος».

Πηγή: athensmagazine