Έτοιμα τα ψηφοδέλτια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

126

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε με το πιο κάτω Δελτίο Τύπου τους υποψήφιους βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Λευκάδας:

Την Τρίτη 6-1-2015 συνεδρίασε η Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας και ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες αποφάσισε, μετά από ψηφοφορία, να προτείνει στα κεντρικά όργανα του κόμματος τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές για τις βουλευτικές εκλογές της 25-1-2015.

Χρήστος Παπαδόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός
Σταύρος Γρηγόρης Ιατρός
Δάφνη Σφέτσα Δημοσιογράφος

Να συμπληρώσουμε ότι δεν υπήρξαν εκπλήξεις, όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο, παρά τα όσα κατά καιρούς γράφτηκαν και ακούστηκαν επίσης τον τελευταίο καιρό. Το καινούργιο πρόσωπο και επιλογή άνωθεν, άγνωστο εν πολλοίς στα πολιτικά δρώμενα του νησιού μας, είναι η κα. Δάφνη Σφέτσα, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ».

(Πηγή: www.kolivas.de)

Σημ. ΜΤ: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος έλκει την καταγωγή του (το ένα σκέλος της) από το Σπαρτοχώρι.

P4260202-300x225

Για το ΚΚΕ τώρα οι υποψήφιοι είναι δοκιμασμένα στελέχη του κόμματος και αποπνέουν μάλλον νεανικό αέρα, αφού το ψηφοδέλτιο θα στελεχώσουν οι γνωστοί μας Θωμάς Καββαδάς, Δήμητρα Σταματέλου και Αλέξανδρος Βεροιώτης.

Από την Νέα Δημοκρατία (στην οποία μοιάζουν σε τοπικό επίπεδο να υπάρχουν σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα, μιας και τα παλιά στελέχη αρνούνται να κατέβουν εφευρίσκοντας δικαιολογίες) ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά σήμερα θα μάθουμε τα τελικά. Αύριο θα ξέρουμε και τις υποψηφιότητες για τα 2 ΠΑΣΟΚ και για τα μικρότερα κόμματα, εκτός από το «Ποτάμι», που ανακοίνωσε τους εξής:

1. Ελένη Μαυροκεφάλου Γιαννουλάτου ( πρ. Τραπεζικός)

2. Πέτρος Χόρτης (δικηγόρος)

3. Άγγελος Ροντογιάννης (Καθηγητής Πληροφορικής στο Μουσικό Γυμνάσιο Λευκάδας)

.