Απάντηση ΠΑΣ Μεγανησίου προς Ίωνες

pas-meganisiou

Μας προκαλεί εντύπωση,για τα μαθήματα,συμπεριφοράς,ήθους κ φιλοξενείας,απο το ποδοσφαιρικό σωματείο ΙΩΝΕΣ.

θα περιμέναμε να είναι το ίδιο ευαίσθητοι κ δίκαιοι,αν κρίνουμε πρώτα την δικιά τους συμπεριφορά,γιατί είναι νοπές οι μνήμες για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο κατα τ’άλλα φιλόξενο χωριό τους. Γιατι εδώ πρόκειται για ΘΡΑΣΣΟΣ, και όπως λέει ο λαός με την γνωστή του παροιμία »Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι.

Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους,  για να έχει γνώση ο φίλαθλος κόσμος, ας μας απαντήσει κάποιος θεσμικός παράγοντας του ποδοσφαίρου, γνώστης των πραγμάτων για τον κανονισμό του Κ.Α.Π, αν είναι υποχρεωμένη η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα να μεριμνήσει για την μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας με δικό της μεταφορικό μέσο.

Για αντιαθλητικό πνεύμα καταγγέλουν τον ΠΑΣ Μεγανησίου, οι Ίωνες Αγίου Νικολάου

Τονίζουμε και δηλώνουμε κατηγορηματικά σαν σωματείο ότι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει καμία υποχρέωση να παραχωρεί τα λεωφορεία για να μεταφέρονται οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Κάθε ομάδα βάση Κ.Α.Π, είναι υποχρέωση της να βρίσκεται στο γήπεδο στο χρόνο που ορίζει ο κανονισμός και στον αγωνιστικό χώρο με δική τους ευθύνη.

ΑΛΗΘΕΙΑ, υπάρχει παράγοντας στην Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας που να έχει άγνοια στο ποιες είναι οι νόμιμες διαδικασίες προς την τέλεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα?

Περιμένουμε από τον παράγοντα της Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας την ίδια ευαισθησία που έδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να δείχνει και σε άλλους αγώνες, γιατί τα παιχνίδια αρχίζουν και τελειώνουν στους αγωνιστικούς χώρους και όχι να κερδίζονται στα χαρτιά με πρόστιμα  και τιμωρίες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ερμηνεύουν σωστά τον Κ.Α.Π, ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος εξίσου το ίδιο για όλους, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει η αθλητική δικαιοσύνη, δίνοντας έκταση στο θέμα με γνώμονα το συμφέρον του Σωματείου μας.

ΤΕΛΟΣ για τους παράγοντες του ποδοσφαιρικού σωματείου Ίωνες, πιστεύω ότι το να προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες σε τρίτους, ας κάνουν αυτοκριτική στον εαυτό τους ώστε να δούνε τι έφταιξε, διορθώνοντας τα λάθη τους έτσι ώστε να γίνουν πιο ενήμεροι βελτιώνοντας την ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, για να μην το θεωρήσουμε ανικανότητα.

Είναι θέμα Εμπειρίας και κανόνας στο ποδόσφαιρο κύριοι.»Ότι δίνεις, παίρνεις.» Και τον δρόμο ξέρανε και την διαδικασία της μεταφοράς την γνωρίζανε γιατί στο νησί μας δεν έρχονται πρώτη φορά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ   KONTOΓΙΩΡΓΗΣ

(Πηγή: www.meganisinews.eu)