Πρόσληψη ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Μεγανησίου

Dimos-Meganisi16

Πραγματοποιήθηκε τελικά η πρόσληψη ειδικού συμβούλου σε «Θέματα Οικονομικής Διαχείρισης και λειτουργίας του Δήμου» από τον Δήμαρχο κο Δάγλα. Μπορείτε να δείτε την απόφαση πρόσληψης όπως αυτή αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Να θυμίσουμε ότι την μία θέση ειδικού συμβούλου του Δημάρχου που δικαιούται ο Δήμος Μεγανησίου μπορεί να την επιλέξει ο εκάστοτε Δήμαρχος, με την λογική του να  καλύπτει ανάγκες και να ασκεί συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα στα οποία δεν έχει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία. Ο προηγούμενος ειδικός σύμβουλος για παράδειγμα ήταν μηχανικός. Σημειωτέον ότι το απαραίτητο κονδύλι καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Ο κος Παύλος Δάγλας μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος είχε στα χέρια του 3 αιτήσεις (και οι τρεις από Μεγανησιώτισσες πτυχιούχους των συγκεκριμένων Οικονομικών Σχολών- 2 ΑΕΙ και 1 ΤΕΙ). Στην απόφαση πρόσληψης  ωστόσο δεν εξηγούνται τα κριτήρια της τελικής επιλογής του, της αποφοίτου ΤΕΙ και μάλιστα σε ένα αντικείμενο στο οποίο ο ίδιος έχει Πανεπιστημιακό πτυχίο και εμπειρία.