Απάντηση εθελοντικής ομάδας σε ερώτηση κ. Ζαβιτσάνου στον Αντιδήμαρχο κ. Κονιδάρη

letter

Με αφορμή την ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στάθη Ζαβιτσάνο στον αντιδήμαρχο Θανάση Κονιδάρη για το αν η εθελοντική ομάδα λειτουργεί κάτω από τις οδηγίες του εμείς σαν ομάδα απαντάμε ως εξής: Η εθελοντική ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν ούτε στον Κύριο Δάγλα , ούτε στον Κύριο Ζαβιτσάνο.
Ανήκει σε άτομα τα οποία δεν εξαρτώνται από κανέναν, δεν διεκδικούν θέσεις και δεν έχουν θέσει ως στόχο με τον εθελοντισμό τους να τακτοποιηθούν κάπου. Το ότι έχει ενοχλήσει αρκετούς και από τη μια και από την άλλη παράταξη για ευνόητους λόγους μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Λειτουργούμε με ιδίους πόρους και συνδρομές ανθρώπων που βλέπουν και καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε .Είναι δεδομένο ότι στις μέρες μας το να θέλεις τι καλό του τόπου σου χωρίς ανταλλάγματα είναι ουτοπία για πολλούς και ειδικά για τους πολιτικούς που οδήγησαν σε αυτό το χάλι την χώρα .Κύριε Ζαβιτσάνε , Κύριε Δάγλα αφήστε μας να φυτεύουμε δέντρα και λουλούδια , να φτιάχνουμε λιθιές, ν\’ασπρίζουμε γειτονιές και \’μεις σας αφήνουμε ήσυχους και τους δυό στο διχασμό του τόπου.
Καληνύχτα σας!

Η εθελοντική ομάδα Μεγανησίου.

Σημ.: Παρακαλούμε το meganisi times να μην δημοσιεύσει κανένα σχόλιο επώνυμο ή ανώνυμο στην απάντηση της εθελοντικής ομάδας στην ερώτηση του Κύριου Ζαβιτσάνου .