Δελτίο τύπου για την Θεατρική παράσταση Γυμνασίου-Λυκείου

IMG_0322

Το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές Τάξεις Μεγανησίου παρουσίασαν στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος τη θεατρική παράσταση «Αν εσύ ……ήμουν εγώ» του Δ. Σεϊτάνη στις 8 και 9 Μαΐου 2015 στην αίθουσα πολιτισμού του Δήμου Μεγανησίου, στο Σπαρτοχώρι.
Πρόκειται για ένα έργο νεανικό, ευρηματικό με απροσδόκητες και απρόβλεπτες κωμικές καταστάσεις, οι οποίες στηρίζονται πάνω στη διαφορετικότητα των δύο φύλων ενώ παράλληλα θίγει το θέμα της συνεργασίας και της αρμονικής συνύπαρξης.
Οι μαθητές –ηθοποιοί με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Δήμου, την κ. Δημοπούλου και την κ. Ψύλλα δούλεψαν εντατικά και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους χειροκροτήθηκε από το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά και στις δύο παραστάσεις την αίθουσα πολιτισμού.

IMG_0767
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Δ. Σεϊτάνη, ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα του έργου καθώς και την κ. Θάλεια Καλλιαντά για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας υποστήριξαν, φορείς χορηγούς και γονείς για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης καθώς και όλους όσους παρευρέθησαν και στις δυο παραστάσεις.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας που μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
το Δήμο Μεγανησίου
το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου
τον κ. Δάγλα Νεκτάριο (Τηλεβόες)
τον κ. Κονιδάρη Χαράλαμπο(Σπήλια)
τον κ Καββαδά Ηλία (Πέτρινο)
τον κ. Μπουλιέρη Έκτορα (Rose Garden)
τον κ. Μαυρομάτη Ανδρέα (Selectica)
τον κ. Λάζαρη Πάνο (Δημιουργία και Εκτύπωση)
την κ. Παπαστεργίου Βιργινία (Δασκάλα)
τον κ. Κατωπόδη Νίκο (Κάβα)
τον κ. Ζαβιτσάνο Νίκο (Ηλεκτρολόγος)
το ταχύπλοο «Αγχίαλος»
το F/B Μεγανήσι ΙΙ
H Δ/ΝΤΡΙΑ

ΜΕΤΑΞΑ ΑΚΡΙΒΗ