Ο «γάμος» της χρονιάς!

paidia_gamos_590_b

Δεν είμαστε life style magazino, αλλά τον γάμο της χρονιάς δεν μπορούμε να μην τον σχολιάσουμε! Ποιος είναι αυτός; Λοιπόν, έχει γίνει ήδη viral στα στέκια του Βαθιού, αλλά όπως διαπίστωσα έχει φτάσει μέχρι και στα αυτιά από γιαγιάδες στο Κατωμέρι!

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο μικρός Α. και η μικρή Ε. (μιλάμε για 10χρονα Μεγανησιωτόπουλα), μαζί με όλη την παρέα τους (παρεμφερών ηλικιών) οργάνωσαν τον γάμο τους κατά τα πρότυπα των μεγάλων. Ένας από τους φίλους έκανε τον παπά, άλλο κορίτσι την κουμπάρα, άλλοι τους καλεσμένους κ.ο.κ. Πήγαν στην Παναγίτσα στο Βαθύ, χτύπησαν και τις καμπάνες, αντάλλαξαν και τον παραδοσιακό ασπασμό κτλ.

Το ωραίο ήταν βέβαια ότι για να είναι ολοκληρωμένη η τελετή χρειαζόταν και γαμήλιο δείπνο. Πήγε λοιπόν όλη η παρέα σε γνωστό κατάστημα του Βαθιού για…πίτσες(!) μετά το «μυστήριο». Οι δε μεγάλοι κατάλαβαν τι σκάρωναν τα μικρά όταν τους ήρθε ο λογαριασμός του μαγαζιού! Το φαντάζεστε; Να σου πούνε, χρωστάς τόσα από τον…γάμο του (ανήλικου) παιδιού σου; Η αλήθεια ήταν ότι έπεσε πολύ γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, ο δε πατέρας του… γαμπρού διατήρησε την ψυχραιμία και το χιούμορ του και είπε στον μαγαζάτορα να πάει στην μάνα της… νύφης να πληρώσει τα υπόλοιπα μισά.

Η παιδική αφέλεια και αθωότητα σε όλο της το μεγαλείο!