Ανακοίνωση υποψηφίων ΝΔ

flyer-ekso

Φίλες και φίλοι,

Στις 20 Σεπτέμβρη η χώρα οδηγείται για τρίτη φορά μέσα σε επτά μήνες στις κάλπες .
Τα θεμέλια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκαν σαθρά και αδύναμα να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης που απαιτεί η εθνική οικονομία.
Αδυνατώντας να λύσει τα εθνικά αλλά και τα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας λιποτακτεί και μας οδηγεί σε εκλογές αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο σοφός λαός μας «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μόνον 7 μήνες μπόρεσε να χαρεί την εξουσία που ανέλαβε, κλέβοντας την ψήφο των πολιτών, σκορπίζοντας χωρίς ντροπή ψέματα και ανέξοδες υποσχέσεις, που κόστισαν και θα εξακολουθήσουν να πληρώνουν ακριβά οι Έλληνες.
Μέσα σε αυτούς τους μήνες είδαμε να τινάζονται στον αέρα όσα με κόπους και θυσίες ο ελληνικός λαός κατάφερε τα τελευταία χρόνια. Είδαμε την οικονομία να καταρρέει, τις τράπεζες να κλείνουν, να επιβάλλονται capital controls, να φτάνουμε ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ, τις επιχειρήσεις να γονατίζουν στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, την ανεργία να αυξάνεται και τέλος να μας επιβάλλουν το τρίτο και πιο σκληρό Μνημόνιο.

Μετά από αυτή την καταστροφική πολιτική , ο Αλέξης Τσίπρας, με περίσσευμα θράσους ζητά από τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευθεί ξανά, απορρίπτοντας προκαταβολικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας.

Όμως, τα ψέματα τελείωσαν. Η υποκρισία και ο τυχοδιωκτισμός αυτή τη φορά θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.
Μόνο η αλήθεια και η σκληρή προσπάθεια θα φέρουν γρήγορα αποτέλεσμα που θα μας βγάλουν από τα αδιέξοδα.
Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε.
Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να καταστρέψουν τη χώρα μας.
Λέμε ΝΑΙ στην εθνική συνεννόηση, λέμε ΝΑΙ σε όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, για να προχωρήσει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που πάντα έδινε λύσεις σωτηρίας με βάση το συμφέρον του τόπου, είναι έτοιμη να κάνει το ίδιο και τώρα.
Με εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, συνέπεια και Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η Ν.Δ αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη ημέρα.
Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αποτελεσματική κυβέρνηση και η Λευκάδα ισχυρή και διεκδικητική εκπροσώπηση.
Δε χωρούν πλέον πειραματισμοί και χάσιμο χρόνου. Μπορούμε να πάμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , μπορούμε να πάμε τη ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Τη Λευκάδα για την οποία αγωνιούμε όλοι μας και επιθυμούμε να τη δούμε να πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη και την ευημερία.
Η νίκη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δε θα είναι μόνο νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Θα είναι νίκη του τόπου μας, της Λευκάδας, της Ελλάδας.
Δώστε μας τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Καββαδάς
Βασίλης Μελάς
Γεωργία Αυγερινού