Μήνυμα αισιοδοξίας για το εκλογικό δυνάμωμα του ΚΚΕ στέλνει το Μεγανήσι

18_kke_meganisi

Μήνυμα αισιοδοξίας για το εκλογικό δυνάμωμα του ΚΚΕ στέλνει το Μεγανήσι, όπου το απόγευμα της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου περιόδευσε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λευκάδας του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Δήμητρα Σταματέλου, Αλέξανδρο Βεροιώτη και Θωμά Καββαδά.

7_kke_meganisi20_kke_meganisi

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, που επισκέφτηκαν τους τρεις οικισμούς Σταρτοχώρι, Κατωμέρι και Βαθύ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού, καλώντας τους να ενισχύσουν το ΚΚΕ στη Βουλή αλλά και στους εργασιακούς χώρους, ώστε την επόμενη ημέρα, που όποια κυβέρνηση και αν είναι το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμόσει, δηλαδή το μνημόνιο, να υπάρχει δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση.

17_kke_meganisi

Το βράδυ οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κατωμέρι. Τους υποψήφιους παρουσίασε ο Παναγιώτης Κονιδάρης. Στη συζήτηση που ακολούθησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΚΚΕ και τις δυσκολίες για την εφαρμογή του, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν την πολιτική πρόταση του κόμματός τους.

24_kke_meganisi

Απόσπασμα από την ομιλία της Δήμητρας Σταματέλου που ήταν και η κεντρική ομιλήτρια:

Και ένα έξυπνο και ουσιαστικό σποτ του ΚΚΕ:

(Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα)