Παραίτηση Στάθη Ζαβιτσάνου .

 Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της αντιπολίτευσης «Μεγανήσι Μαζί στο Μέλλον» κατέθεσε σήμερα 10/2 ο επικεφαλής Στάθης Ζαβιτσάνος!

  Στην παραίτησή του δεν κάνει καμία αναφορά στους λόγους, που οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.  Γνωρίζουμε όμως ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη τοπική εφημερίδα «Λευκαδίτικος Λόγος», που θα δημοσιευτεί την Παρασκευή, κάνει αναλυτική αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση καθώς και σε πολλά ακόμα. Την συνέντευξη φυσικά θα την αναδημοσιεύουμε στο ΜeganisiΤimes.
Ο κος Ζαβιτσάνος δεν αποχωρεί από την ενεργή δράση, οπότε δεν μπήκε και κάποιο θέμα απολογισμού. Την θέση του στο ΔΣ αναπληρώνει η Βησσαρία Πολίτη. Μετά την αναπλήρωση η παράταξη θα προτείνει το νέο επικεφαλής της.

  Να σημειώσουμε εδώ, αν και είναι πασίγνωστα, ότι ο Στάθης Ζαβιτσάνος έβαλε την δική του σφραγίδα στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου μας. Σε 7 εκλογικές αναμετρήσεις από την γέννηση του Δήμου μας, υπήρξε υποψήφιος 5 φορές και διατέλεσε Δήμαρχος Μεγανησίου στις 3 από αυτές, αφήνοντας πίσω του κάθε φορά σημαντικό και ευρύ έργο. Η αποχώρησή του, έτσι κι αλλιώς, σηματοδοτεί μια αλλαγή σελίδας στην Αυτοδιοίκηση του νησιού.