Επίσκεψη Γ.Γ. της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στο Μεγανήσι

images _Α+-_Δ+¬+¦

ΠΑΣΟΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη γ.γ. Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στο Μεγανήσι

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου, πραγματοποίησε την Πέμπτη 3/3/2016 ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κος Λάζαρης Ιωάννης. Όπως είναι γνωστό, η πρωτοβάθμια διεύθυνση Λευκάδος, λαμβάνοντας υπόψη της όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία, εκδήλωσε τη πρόθεση να υποβαθμιστεί οργανικά το σχολείο από 4θέσιο, σε 3θέσιο.
Αξίζει να αναφερθεί πως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, βασικό εκτελεστικό όργανο της πολιτικής της Κυβέρνησης, είναι ο γραμματέας της Ν.Ε. Σύριζα Κέρκυρας, κ. Κ. Γκούσης.
Ο κος Λάζαρης, που συναντήθηκε με τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του σχολείου, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον αγώνα των γονιών, τον οποίο θεωρεί δίκαιο και επιβεβλημένο. Καλεί δε την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, να πάψουν να υποκρίνονται με τα συμπονετικά τους λόγια και να προβούν στις απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες, ώστε το σχολείο να παραμείνει 4θέσιο.
Η επίκληση αριθμών και στατιστικών δεδομένων, αντιβαίνει στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των κατοίκων του Μεγανησιού και όλων των μικρών νησιών, για ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες. Γεγονός, που φαίνεται να μην ευαισθητοποιεί την σημερινή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ανάλογη πολιτική ακολουθεί και στο θέμα των γιατρών και της υγείας στο Μεγανήσι.

7/3/2016
Ν.Ε.