Απάντηση-Δήλωση της Παράταξης «Μεγανήσι, Μαζί στο Μέλλον»

Μεγανήσι 23 Απριλίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αν την απάντηση – δήλωση στην καταγγελία της παράταξης μας σχετικά με την ετοιμότητα του σκάφους έκτακτων περιστατικών του Δήμου  την υπέγραφε μόνος του ο κος Κονιδάρης Αθανάσιος, η παράταξή μας δεν θα είχε κανένα, μα κανένα λόγο να απαντήσει σε μια κατάπτυστη και μιαρή δήλωση, ενός τύπου οπορτουνιστή και αριβίστα, που η παράταξή μας τον είχε αποβάλλει έγκαιρα από τους κόλπους της.  Επειδή όμως, όπως τουλάχιστον εμφανίζεται, είναι δήλωση του Δημάρχου και της παράταξής του,  αυτό που έχουμε να πούμε είναι πολύ απλά το εξής:

Αν εμείς είχαμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, όχι απλά θα είχαμε παραιτηθεί… θα είχαμε εξαφανιστεί από το Μεγανήσι!

Και τέλος να επισημάνουμε δύο πράγματα.

Το πρώτο, σε ότι αφορά το περιστατικό και την ετοιμότητα του σκάφους, να πούμε ότι το πρωί της επομένης  της καταγγελίας μας, κατέβηκαν και ξεφορτώθηκαν στο σκάφος του Δήμου,  τρία μπιτόνια πετρέλαιο και μια μπαταρία. Μετά το σκάφος έφυγε από το Βαθύ, και κατά πληροφορίες μας βρίσκεται σε καρνάγιο στο Βλυχό!  Όμως όλα αυτά,  στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, που η παράταξή μας προκάλεσε για άλλη μια φορά με θέμα το σκάφος του Δήμου θα τα πούμε αναλυτικότερα.

Το δεύτερο, ο Φαρμακοποιός, και ο κάθε δημότης μας σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει  την ανάγκη των υπηρεσιών του Δήμου. Οι μεταγενέστερες μεγαλοστομίες και πολλές φορές υποκριτικές συμπεριφορές, δεν έχουν καμία σημασία.

Για αυτό και παραμένει το ερώτημα μας. Υπάρχουν πολιτικές ευαισθησίες; Ακούει κανείς; Περιμένουμε!

Η Δημοτική παράταξη

«ΜΕΓΑΝΗΣΙ – Μαζί στο μέλλον»