Συνέδριο Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» αποφάσισε οι εργασίες του Συνεδρίου του να πραγματοποιηθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Νοεμβρίου 2017 στις 11:30 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Δήμου Βύρωνα, Καραολή & Δημητρίου 36-44

Όπως είχαμε τονίσει και σε προηγούμενο δελτίο τύπου εκτιμάμε πως ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Σίγουρα οι συνθήκες όπως και οι ανάγκες είναι πολύ διαφορετικές από τη δεκαετία του 70΄του 80΄ του 90΄. Άλλη έννοια είχε τότε η συσπείρωση των Μεγανησιωτών και πολλή διαφορετική έχει σήμερα.

Ο ΜΕΝΤΗΣ με βάση αυτές τις εκτιμήσεις διοργανώνει το συνέδριο και επιδιώκει να συνεχίσει στις νέες συνθήκες επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο του ώστε με καλυτέρους όρους να συνεχίσει την έντονη δράση του πιο οργανωμένος πιο μαζικός με ισχυρά ποδάρια όπου ζει και κατοικεί ο Μεγανησιώτης.

Έτσι θα μπορέσει να δέσει πιο πολύ τους συμπατριώτες μας δίνοντας όλη τη βάση στο περιεχόμενο του συλλόγου, στο κλασικό ερώτημα που βάζουν συχνά πυκνά πολλοί: «Με τι ασχολείται σήμερα ο ΜΕΝΤΗΣ ;»

Αυτή είναι και η ουσία του συνεδρίου αυτό είναι που θέλουμε να συζητήσουμε

Να προβληματιστούμε να αποφασίσουμε. Η σοβαρότητα της δουλειάς εξηγεί και τις ανάγκες διεξαγωγής του. Θέλουμε όλοι οι καλεσμένοι (παλιά μέλη ΔΣ, φορείς του νησιού μας, δημοτικό συμβούλιο, προσωπικότητες μέλη του Συνδέσμου) συνολικά να πάρουμε απόφαση για την πορεία του.

Το ΔΣ θα παρουσιάσει τη γνώμη του για το σύλλογο και αυτό θα μπει προ συζήτηση, διόρθωση και απόφαση.

Στόχος όλων μας είναι το δυνάμωμα του ΜΕΝΤΗ ώστε όλοι μας να σταθούμε στον ΜΕΓΑΝΗΣΙΏΤΗ και στο ΜΕΓΑΝΗΣΙ!

Ήδη από το καλοκαίρι τα μέλη του ΔΣ βρίσκουν όλους τους καλεσμένους στην τόσο σημαντική αυτή δουλεία και διακινούν την εισήγηση. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται ώστε στις 12 Νοεμβρίου να είναι όλα έτοιμα. Για οποιαδήποτε παρατήρηση γνώμη επικοινωνήστε στο 6946247069

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πηγή: Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»