Aφιέρωμα στα ελληνικά νησιά στο GEO SAISON

«Ανακαλύπτοντας την άγνωστη νησιωτική Ελλάδα» είναι ο τίτλος εκτενούς τριαντασέλιδου αφιερώματος που θα δημοσιευτεί στο έγκριτο τουριστικού περιεχομένου περιοδικό GEO SAISON, τον Μάϊο του 2018, ως αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του περιοδικού με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, αλλά και με τις κατά τόπους Περιφέρειες (Ιονίων Νήσων, Αττικής) και Δήμους (Ύδρας).

Το δημοσίευμα που θα προκύψει στηρίζεται σε δημοσιογραφική έρευνα για τη Σκύρο και τις Μικρές Κυκλάδες, αλλά και σε σειρά δημοσιογραφικών ταξιδιών που πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2017 στο Μεγανήσι, στην Κάρπαθο και στην Ύδρα με την αποτελεσματική συμβολή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας.

Έγκριτοι δημοσιογράφοι θα αποτυπώσουν τις εντυπώσεις τους από τους πέντε, συνολικά άγνωστους στη γερμανική αγορά, νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περίπου 630.000 αναγνώστες – ιδιαίτερα υψηλού μορφωτικού και βιοτικού επιπέδου -, να γνωρίσουν από κοντά το πολυσύνθετο τουριστικό προϊόν των νησιών μας.

Aφιέρωμα στα ελληνικά νησιά στο GEO SAISON

Στιγμιότυπο από το δημοσιογραφικό ταξίδι του δημοσιογράφου του GEO SAISON στο Μεγανήσι. Ο δημοσιογράφος του GEO SAISON, κ. Maik Brandenburg κατά τη διάρκεια του δημοσιογραφικού του ταξιδιού στο Μεγανήσι.

Πηγή:http://www.tornosnews.gr/permalink/28240.html

Τον Κύριο Μάικ Μπρούντενμπεργκ απεσταλμένο δημοσιογράφο του περιοδικού, υποδέχτηκε και ξενάγησε στο Μεγανήσι  ο γραμματέας  του Συλλόγου Επαγγελματιών Πάνος Α. Κονιδάρης,  και ο σύλλογος κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα φιλοξενίας του.

Δείτε  το άρθρο στην ιστοσελίδα του Συλλόγου /www.meganisitravel.gr/periodiko-geo-sto-meganisi/