Ετήσιος Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου πραγματοποίησε  τον ετήσιο χορό του στο CROWN HALL στο Νέο Ηράκλειο Αττικής παρουσία Επτανησίων και φίλων του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είχε φροντίσει με άψογη οργάνωση  σε συνεργασία με την διεύθυνση του κέντρου  για μια υπέροχη διασκέδαση που διήρκεσε μέχρις αργά τις πρωινές ώρες της επομένης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος στην αναφοράτου γιαυτή την εκδήλωση  είπε μεταξύ των άλλων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και αυτή την φορά για μια άρτια οργάνωση εφάμηλη της κουλτούρας και γενικότερα της πορείας του Συλλόγου μας.Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της αγάπης και της εμπιστοσύνης με την οποία και μας περιβάλλετε όλα τα χρόνια.

Υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε αυτό που μπορούμε και προσφέρουμε.Αγάπη αλληλοεκτίμηση σεβασμό  άψογη διοικητική οργάνωση απόλυτη διαφάνεια και προσφορά στον ποιοτικό πολιτισμό.Όλοι πλέον γνωρίζετε ποιοι είμαστε, ποιες οι δυνατότητες μας και ποια η πολιτιστική μας προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεχίζουμε  με σεβασμό  στον πολιτισμό και τους θεσμούς, Συνεχίζουμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε  με ανιδιοτέλεια πρόγραμμα και όραμα.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος  κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, οιΔημοτικοί Σύμβουλοι κ.Νίκος Μαγγανάρης, κ.Χρήστος Κιούπης , κ.Έλενα Ζέρβα Γκιουρτζιάν, και οι πρόεδροι των διαμερισματικών πολιτιστικών φορέων του Δήμου μας.Των Ηπειρωτών κ.Ηλίας Χρηστάκος –των Πελοποννησίων κ. Δημήτρης Κατσούλας,των Κρητών κ. Βασίλης Χαρισάκης,των Θεσσαλών κ. Γιάννης Κουσαίτης και των Ρουμελιωτών κ. Χρήστος Φλώρος..

Φίλες και φίλοι

Σας ευχαριστούμε που με αγάπη και κατανόηση είσαστε κοντά μας και στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας σε ένα κέντρο διασκέδασης που επιλέξαμε όχι τυχαία ,με υπέροχη μουσική και πολύ καλό μενού. Σας ευχαριστούμε για το κέφι που δημιουργήσατε, και την χαρά που σκορπίσατε αλλά και την οικονομική στήριξη που μας παρέχετε την μοναδική σε ετήσια βάση  που αποκομίζει ο Σύλλογος.

Ευχαριστούμε  επίσης τον εμπορικό κόσμο της περιοχής  και γενικότερα τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης για την σημαντική τους συμβολή στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου,

 Ευχαριστούμε και  τον ερασιτέχνη φίλο φωτογράφο Κυριάκο Μπούρα που με υπομονή και αγάπη αποθανάτισε  για όλους μας όμορφες στιγμές.

Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη ποιοτική μας εκδήλωση ,όχι για να αποδείξουμε ότι και εμείς μπορούμε αλλά επειδή έτσι συνηθίζουμε και αυτό επιβάλλεται για την δική σας περισσότερο ανθρώπινη καθημερινότητα αλλά και την στήριξη που απαιτείται στον χειμαζόμενο ποιοτικό πολιτισμό.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου  2018 σας περιμένουμε στην Αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού στο ισόγειο του Δημαρχείου στην μεγάλη γιορτινή μας εκδήλωση με την χορωδία μας,με θεατρικό επτανησιακό μονόπρακτο και το χορευτικό μας με χορούς από τα Επτάνησα την Νάουσα και την Βέροια.Σας περιμένουμε να κόψουμε  την πίτα μας και να ανταλλάξουμε ευχές.

Φωτογραφίες και Βίντεο στην Ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου